"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yapacak bir şey yoktur kapatıp yatacağız, Yarın sabah erkenden inşallah kalkacağız, Eğer hazırlanırsa kahvaltı yapacağız, Ondan sonra Ayazla buluşacağız dostlar.
İstersen sayfa dolsun olsun sayfamız onbir, Az sonra gelenleri yazarım burda bir bir, Uykusuz kalmayalım çay içmek güzel tedbir, Böylesi atışmaya ne der bilemem dostlar.
bak sayfayı onladık şaka maka yazarak terk edip gidenlere yazıyoruz kızarak lakin haddimiz değil ağzımızı bozarak isteğimiz ,gidenler yuvaya dönsün dostlar
Saatçı birden gitti haber verdimi sana, Geçen hafta ne güzel bilgi vermişti bana, Nisanda gitmek var mı acaba Kırıkhana, Gidersek sevinecek orada bütün dostlar.
ne sayfalar doldurduk uzun kış geceleri uydurduk birbirine kelime heceleri sonra nasıl uçurduk bülbülü serçeleri bilenler cevabını ne olur versin dostlar
Son dörtlüğü beğendim sana da o yakışır, Şimdi Saatçı gelir atışmaya kalkışır, İstanbulda iki dost birbirine bakışır, Sayfayı terk eyledi haber vermeden dostlar.
Orasını anlamak mümkün değil elbette, Onun için garibiz ikimiz de gurbette, Gönül ister ki dostlar hep olsunlar sohbette, İstemekle olmuyor gelmiyorlarki dostlar.
Son dörtlüğü yazayım bundan sonra düz yazı, Kırkbir dörtlük yazmışım gülüyor bak Niyazi, Yorgun düştüm burada nerdeyse oldum gazi, Biz yazdık dörtlükleri okusun bütün dostlar.
O haber gizli kalsın sonra beklerler bizi misafir listesine bir gün eklerler bizi gidenler arasından sorar yoklarler bizi hasbihal olmak için sıraya girsin dostlar