"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gayret etti dostlarım geldi onuncu sayfa, Sağolsunlar bu akşam memnun eyledi tayfa, Selam gönderir size bu Muzaffer Mustafa, Her hafta buralarda Altuncu sizi bulsun.
Sabırla geçen yıllar bizi ne hale koydu, Şükürler yaratana her can yedi de doydu, Günü gelen dostları dostlar toprağa koydu, Bu hikmetin sırrını herkes okuyup bulsun.
O hikmetin sırları Yaratanın yanında, Manevi duygularsa inananın kanında, Zindelik bolca olsun dostlarımın canında, O sırlar ve hikmeti herkes Kur’anda bulsun.
Az önce İbrahim Işın Hoca faceden bana ulaştı. Siteye giremediğini bildirdi. Onun da paragafa geldi kabul ediyoruz. Bir gün inşallah onun dagirmesini sağlarız.
Yeni haber var mıdır sarktan garpten simalden, Tuzu kuru olanlar herhal anlamaz halden, Gariban hep dert yanar kaderinden ikbalden, Acil hasta yatanlar Allah"tan sifa bulsun.
Şu canım feda olsun halden anlayanlara, Bir şey diyecekmisin bizi kınayanlara, Ne demek gerekiyor yürek kanayanlara, Arayan belasını derim Allahtan bulsun.
Halâ ayaktamisun sana yat denmedi mi, Günlük iaşelerun henüz tükenmedi mi, Gözlerunun kapaği tersine dönmedi mi, Sevenlerin her zaman seni arasın bulsun.
Dostlar olduğu zaman benim gözüm kapanmaz, Bu sayfaya yazmaktan Altuncu hiç usanmaz, Dökülen kirli ise kolay kolay paklanmaz, Dilerim sayfaları gelenler temiz bulsun.
F ir inc i ile uzaktan sohbet ba sl iyor.önce f ir inc i konusuyor.NERdensun?cevap: oRDANUM.F ir inc i:ordan misun?cevap:ordanum.konu sma biter kimse bi se anlamaz!
Benim pilim tükendi göz kapaklarum endi, Cuma günü devirip ertesi güne döndi, Bir saat önce bana kalkıp yatsana dendi, Böylece bu gecemiz şerefiyle son bulsun.