"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
O zaman ufak ufak benda kaçayım gözden Sığınırım "ALLAH"'a yalan iftira sözden Hepinize muhabbet sağlık dilerim özden Gecenin bu saati herkes hoşgörsün beni...
Güzel geçti haftamız dostların sayesinde, Uyku dolaşır oldu yazanın ensesinde, Kısılmalar başladı konuşanın sesinde, Şükür olsun Allah’a ayakta tuttu beni.
Dolduralım sayfayı konu yarım kalmasın Bizi duymayan dostlar uygusuna doymasın Gayretler boşunadır onu herkes anlasın Kaçtı uykum bu akşam kimse tutamaz beni
Ben de sizlere teşekkür ediyorum. Benimkisi azdan az bir katkıydı, umarım yerlice ve yeterlice olmuştur. Haftaya inşaallah görüşmek umuduyla. "ALLAH" hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Gayret olunca sende uyku da kalmaz bende, Uyuşmalar başladı son zamanda bedende, Az sonra bir hareket başlayacaktır sende, Onbir sayfa dolunca mutlu edersin beni.
İnsan mutlu olunca onu kimse tutamaz Dostunu tanımayan hiç kimseye yaramaz Köyünün milletini yıllar geçse unutmaz Selam vererek burda mutlu ederler beni