"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Altuncu bu ne haldir hemen düştük ikiye Kaçmayı düşünmedik bak bizdeki sevgiye Bizi kapak yapsınlar en çok satan dergiye Tirajı birden düşer tanıyan olmayınca.............................
Bu forumu gezen kullanıcılar: ADNAN AYAZ, Halim Şahin, Muzaffer Altuncu ve 1 misafir
Bakınız bu saatte misafir geldi bize, İnşallah selam verir dostlarım bana size, Bu akşam Adnan Hoca korkarım gelir göze, Misafir neye yarar sohbeti olmayınca.
ikiniz bu sitenin,canı ve kanısınız, herkesler gelir gider,siz baki kalırsınız, dilerim yaradandan,binlerce yaşarsınız, dünyanın kıymeti yok,''abiler'' olmayınca..
Bazı dostlar gelirdi sohbete renk katardı Yazdığı dörtlüklerle kendine yol tutardı Geç vakite kalınca masa başı yatardı Şimdi gelen yok artık tenezzül olmayınca...
Siz burada olunca neşemiz hep artıyor, Terazimiz kuruldu gelenleri tartıyor, Ekmek yiyen dostların yanakları sarkıyor, Burada garibanız yazanlar olmayınca.
Gelmeyen neden gelmez gelsin burda anlatsın, Kurudu bu sayfalar suyu alsın ıslatsın, Bana göre efkârı gelerek burda atsın, Şur,Kuşmer neye yarar seveni olmayınca.
Halim yazdıklarımı okudun biliyorum Gereğini yapmanı gönülden diliyorum Yalnızlık çok fenadır, inan irkiliyorum, İnsan ne hale düşer kimsesi olmayınca...
hiç kimse olmasa da siz bize yatersiniz. inanın anlıyorum,yarenlik istersiniz her kapıyı çalanın yüzüne gülersiniz elbet sitem edilir,karşılık olmayınca.
allahım hiç kimseyi bırakmasın kimsesiz, kimsesiz durulmaz da,durulur elbisesiz, tarafları olmazsa insan kalır nefessiz, bu dünya neye yarar,dostluklar olmayınca.
İşyeri bize ait ,tabela yok ruhsat yok Derdimizi anlattık,dinleyen yok hasat yok, Herkesle görüşmeye hem zaman hem fırsat yok, Çocuk okumaz derler,niyeti olmayınca