"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Şimdilik buradayım gözüm yok başka yerde Bir çoğunun ismine çizgi çizdim defterde Kimler yanımda oldu sıkıntıda dertlerde Onlara ömür boyu minnet vefa borcum var...
Yarın erken kalkmak yok saat gelsin ikiye, Sayfa sayısı ise ulaşsın onikiye, Sobadan ses geliyor sanki dersin fiskiye, Sorsam sana Adnan’ım yanıbaşında ne var.
Mahmut terlemiş idim resimler ferahlattı Kuşmer'in resimleri sayfalara renk kattı Forumun üyeleri bu köyü niçin sattı Sordunuz mu onlara acap ne niyetleri var?
Nerdesin Adnan Hoca çabuk çabuk yazsana, Burada sessizlik var bir şekilde bozsana, Başkalarına değil sen kendine kızsana, Sevenlere Gölcükten kucak dolu selam var.
Ben özledim onları ,onların ruhu duymaz Bir türlü anlamadım niçin frekanslar uymaz Köyün muhabbetine saatlerce doyulmaz Geç olmadan anlasak,bu işte bir hikmet var.
Yavaş yavaş yazarım kendime de kızarım Sırası geldiğinde fiyaka da bozarım Eğer göze battıysam çaktırmadan tozarım O eski sohbetlerde inan hala gözüm var...
Bir gelen bir dahada isteyerek gelmiyor, Niyetleri bilemem sanırım unutuyor, Nemelazım durumu burada sergiliyor, Herhalde bu dostların gizli bir bildiği var.