"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
bende iyiyim kamil amca.. okul henüz bitmedi markette çalışmıyorum artık 11 aydır kot fabrikasındayım sürekli mesaimiz olduğu için çok fazla takip edemiyorum
Kötü söz söyleyen yok dillerden bal akıyor, Ne varki bazıları gizli gizli bakıyor, Kimisi de uzaktan mendilini sallıyor, Mendil olmayanlara ben mendil veriyorum.
Tutulmuş silah gibi arada duraklarız Bazı özel sırları birbirinde saklarız Paragaf akşamları kim var kim yok bakarız Birlik beraberliğe hep gönül veriyorum
Saat: 00.00 Toplam 27 kullanıcı çevrimiçi :: 5 kayıtlı, 2 gizli ve 20 misafir (son 5 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır) Bugüne kadar en çok 48 kişi Cum Nis 01, 2011 4:59 am tarihinde çevrimiçi oldu
Gönül vermek güzeldir dostluk devamı için, Bazıları unuttu burda dostları niçin, Bundan sonra mutlaka Şur sitesini seçin, Güzel güzel buradan haberi veriyorum.
Çabuk kavrar herşeyi toplumda arif olan Çok çabuk muğcos olur birazcık zarif olan Dersini çoktan aldı işi maarif olan Saatı yüz liradan şimdi ders veriyorum