"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Muhammet ne haldesin inşallah yok kederin İşyeri bana yakın Alparslan biraderin Kimlerle geçmektedir oradaki günlerin Soranlara mahsustan benim selamım olsun
Çaykarada görüştük Muhammetle bu yazın, Sevgili Adnan Hoca hazır mı elde sazın, Geç gelip erken yatan dostlara haydi kızın, Bizi yalnız brakmayan dostlara selam olsun.
Ben haddimi bilirim,Muzaffer merak etme Meymenetsiz yüzleri ne olursun ak etme Doğru ile eğriyi sakın deme,farketme Edebiyle yetişen gençliğe selam olsun
Ben bir ara görüneceğim diye söz verdiğim için geldim. Bu gecelik affımı rica ediyorum sizlerden. Geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim. Bu arada biraz bakındım da Kamil amca annem ile malumatı sizlere vermiş. İnşaallah daha iyi olacak. Herkesin duasını bekleriz.
Şimdi oldu can dostum altı böyle çizilsin, Edebiyle yetişen çürüklerden ayrılsın, Şu anda öğretmensin daha iyi bilirsin, Elbette istiyoruz gençler ahlaklı olsun.
İşi olan gidecek ,el mahkümsa ne yapsın Herkes kendine göre otursun hesap yapsın Muzaffer sen herkese moral veren bir hapsın Yanlış anlayanların iki gözü kör olsun
Coşkun,henüz öğrendim hastanız haberini Allah yardım eylesin,dindirsin dertlerini Hocanın babanıza bildir dileklerini Ailece cümleden büyük geçmişler olsun