"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Lütfen sakin olalım kopmasın fırtınalar Herkesin belleğinde canlansın hatıralar Bize yakışmaz dostlar bu çirkin manzaralar Kimler örnek olacak bu dostlar meclisine????????????????
Kamil bey bir eyvallah diyemedi nedense Sebebini soramam yeridim onu yense Ben hoşgeldin söylerdim bir daha geri dönse Öyle bir "kamil" lazım dostların meclisine
Ne çektiyse bu millet bu siyasetten çekti, Bilmem bu tohumları hangi çiftçiler ekti, Faydalı meyveleri faydalı insan dikti, İnşallah yetişecek paragaf meclisine.
MUHABBET DENİZİNDE OLUR DALGALANMALAR HER FIRTINA SONUNDA OLACAK DURULMALAR HAYATIN TADI TUZU BU KÜÇÜK TARTIŞMALAR KIRGINLIKLAR GİRMESİN KİMSENİN MECLİSİNE
Hoşgörülü olursak ufak şeyler vız gelir, Burada yazan dostlar birbirin iyi bilir, Neden darılma olsun sabır zehiri alır, İyi niyet bol olsun dostların meclisine.
Büyüklük yaşta değil her akıllı baştadır Herkesin bir derdi var herkes bir uğraştadır Muzaffer bekliyorum,aklım hep marş marştadır Git dersen son vereyim dostların meclisine
Dostlar evden çıkmadan kilit vurmam kapıya, Bu akşam gidemedim karşımdaki Hadiya, Bilmem ki bu durumu bildirsem mi Kadıya, Serin bir rüzgar esmiş paragaf meclisine.
Sizleri bilmem ama benim için farketmez, Hiçbir zaman Altuncu bu işe tamam demez, Aklı başında insan kaosa prim vermez, İnşallah kaos olmaz paragaf meclisine.
Nöbetçi isen Meltem biz de yardım edelim, Sabah nöbet bitince çekip eve gidelim, Böylece yalnızlığı ötelere itelim, Güller açar o zaman paragaf meclisine.