"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Her yeri gezmek için üç defa para alır, Bu uygulamaya da Altuncu hayran kalır, Yerli turist sayısı elbetteki azalır, Para akıyor bilin inan gözüm yok dostlar.
İçerde bulunuyor tarih kokan eşyalar, Bol bol kılıç var orda kurtarıldı dünyalar, Maddi ve de manevi değerindedir onlar, Kaşıkçı elması da göz kamaştırır dostlar.
İngiliz, Rus ve de Çin eşyaları müzede, Osmanlı eşyaları inan olsun zirvede, Peygamber,halifeler kalmamıştır gölgede, Peygamber ayak izi,sakalı şerif dostlar.
Uzakta olan okur tarihi kitaplardan Niçin kimse anlamaz tarihi hitaplardan halkını para için gören kazma saplardan usüle uygun olup bir hesap sorsun dostlar
Yenge hanıma söyle erken pişirsin çayı, İki kişi yeteriz lazım değildir dayı, Saat geri kalmasın unutulmasın sayı, Murat’ın iş yerine buluşacaktır dostlar.
Öyle derine dalma yeri değil burası, Onun için kurulur bir gün tarih şurası, Yarın çekilecektir köyümüzün kurası, Birinci sıra için yarışta olsun dostlar.
Çıkarken ara beni ben de evden çıkayım, Belki karanlık olur fenerimi yakayım, Kirazlı metrosunda bir etrafa bakayım, Kocasinanda yarın bekliyor bizi dostlar.
bu ziyaret konusu kapansın büyümeden ilgililer hoş olmaz peleş para yemeden yüce peygamberimin hırkasını görmeden gidersem hesabını yaratan sorsun dostlar
Metrobusle gelirsen Edirnekapı olsun, Orada buluşalım buluşma erken olsun, Her karara uyarım ondan haberin olsun, Kararımız bir olsun gülmesin bize dostlar.
ne oldu bilmiyorum bilgisayar kör topal her akşam bir inatla alıyor çocuksu hal ondan ilerlemiyor yarım kaldı aboskal şimdilik Yahya hoca bizi okusun dostlar
O konu kapanmıştır gelelim diğerine, Verdiğimiz bir söz var getirelim yerine, Hayır işi var iken ne bakarsın şerine, Gönüller bir olursa rahat edecek dostlar.
Ancak yarın bakarım senin yol haritana çok şükür ikimizden zarar gelmez vatana saat 24 diyor burda yatan yatana Muzaffer tek başına şimdi ne yapsın dostlar?
Ben de uğraştım durdum zor durumda kalmışım, Çeşit çeşit durumda tedbirimi almışım, Haliyle uzun zaman meretle savaşmışım, Bu işe bulaşmayan rahat ediyor dostlar.