"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Murat'ı göremedim zaten yoğun işleri Sık sık göremiyorum evliya dervişleri Adamın birisinin inmedi mi şişleri Müthiş yeteneği var bir tasvirat yapmaya!
Rahatınıza bakın ben burayı beklerim, İnşallah boşa gitmez bu benim emeklerim, Dertlerime burada yenisini eklerim, Ne çabuk çekildiniz istirahat yapmaya.
Geleyim mi oraya yapalım bir oturum, Ne yazık sitemizde iyi değildir durum, Dostları birleştirmek burada odur zorum, Dernek ile beraber istişare yapmaya.
Ne oldu sana Adnan soldu mu çiçeklerin, Bakıyorum şu anda tutuştu eteklerin, Bal lazım uşaklara varmıdır peteklerin, Başlayalım o zaman araştırma yapmaya.
Cumartesi Pazar dahil yedi gündür sabah sekizden bazan akşam yediye hatta bir akşam on a kadar çalıştım. Sen ise gün yirmi dört saat yat, otur veya gez. Şimdi ben istirahatı hak etmedum mi.
Sen da insaf et ve adaletuni gostererek karar ver.
soramadım sizlere şimdi ne haldasunuz paragaf sevdasına hep aynı yoldasunuz değişik mekanlarda sanki bir foldasunuz yatmak için başlayın bir hazırlık yapmaya
Şimdi farkında oldum gerçekten resmin kayıp, Sitede bu durumlar bizler için çok ayıp, Zaman zaman burada birbirini kınayıp, Dostların arkasından dedikodu yapmaya.