"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Muzaffer hocam... Söz verdiğim gibi geldim ama durum aynı.Ergin AYAN'ı aradım.Paragaf'a girmesini ve senin rican olduğunu belirttim ama onda o eski heyecanı göremedim ve neticede de girmedi sohbete .Canı sağolsun...Bu iş zaten gönül işi.Zorla güzellik olmaz...!
Yarın sabah erkenden var mı Bursa seferi, İnşallah mutlu eder Adnan Bey Muzafferi, Uykular ertelensin kazanalım zaferi, Yarın haber beklerim gözüm yola üstadım.
Altuncu keyfim yoktur ne oldu İhsan ağa Anlaşıldı yaşlandı erken düştü yatağa Karşı karşıya gelsek başlardı yalvarmağa Bu akşamki ayaklar hiç tat vermez üstadım
Kafanı yorma can dostum,önemli olan gönülden gelen coşku ile buluşmaktır. Çağırma ile olacak iş değil. Çağırıyorsun geliyor,sonraki hafta yine yok. Onun için gelenlerle yola devam.
Yıkanmamış ayaklar kokusumu geliyor, Eve geldi can dostum yenge izin vermiyor, Gelip okuyan dostlar kısa mesaj yazmıyor, İdare et Ayazım dinlenmede üstadım.
Bir şeyler yazıyorum bu yorgun kafa ile Hayatımı geçirdim hep çile cefa ile Yarın nerdeyim bilmem belki Mustafa ile Buluşuruz inşallah gelir gelmez üstadım
Size söz vermiyorum her şey yarına kaldı Bu akşamlık bu kadar zamanım çok daraldı Sanki Komarlıktayım her yanı duman sardı Bırakıp gidiyorum sonu gelmez üstadım...
Yarın sabah erkenden otobüsle çık yola, Yalovaya varmadan vapurda verin mola, Bursada yürür iken hanım ile kol kola, Akşam olmadan geri dönün gelin üstadım.