"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Saatçı git al abdest gece namazını kıl, Erken yatmayı dostum o güzel kafandan sil, Adnan Hoca gelecek şimdilik onu da bil, Bakınız çabuk geçti akşamdan beri zaman.
Sözüm sana değildir, Yanlış anladın her hal, Muzaffer'e uzattım dikenli kuru bir dal; O bahsetti paradan, açmalı ona bir fal; Mutlu oldum şiirini, camda gördüğüm zaman.
Dikenli dal deyince ben onu gül bileyim, Elime battı diken akan kanı sileyim, Dikensi gül olmaz ki ağlamaklı güleyim, Dosttan gelen dikene eyvallahım her zaman.
Yalan mi söyleyeyim çağırur beni karı Akşam üsti söyledum braktum oni yokari Hayallerden geçermi Alakoyun Solkarı Gider yatarum her hal izin çıktuği zaman.
Bu forumu gezen kullanıcılar: KAMİL ŞAHİN, muhammet şahin, Mustafa SAHİN (Mufettis), Muzaffer Altuncu
Şahinler arasında bir tanede Altuncu, İlk defa başlamışım olurum da sonuncu, Son zamanda sevdiğim renkse dostlar turuncu, Bu şifre bozulacak Adnan döndüğü zaman.
Aman kalk git Saatçı sonra yersin dayağı, Burada oyalandın vakit geçti bayağı, Altuncu yapsın sana bu akşamlık kıyağı, Bizimle sabahlarsın izin aldığın zaman.
İnnemel müminune ihvetün der ayette Hiç öyle bir ayrılık kesin yoktur niyette Çok şükür ayrılık yok dörtlüde milliyette Bunu anlayacağız yeri geldiği zaman
Kamil yaz dörtlükleri sanırım yer müsait, Bu mekân can dostlarım yeri sevene ait, Yazılan çizilenler yapılıyorlar kayıt, Bir gün kitap olurlar yıllar geçtiği zaman.