"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Dokunun birbirine ama kırıp dökmeden Demirden alet olmaz bir yerini bükmeden Tedbirli olmak lazım hafif gelen tekmeden Herkes yarını için biraz tedbirli olsun
Derim derim anlamaz bu sayfa buna uymaz, Dostlar artık gelmiyor sesleniyorum duymaz, Dertlerimi sunarım bu dost beni anlamaz, Duymayan anlamayan dosta selamım olsun.
on dört hece yazarken, niye indin on bire dokunursun durmadan, benim gibi hakire bu ne biçim adalet, yanlış tartar fakire kızar mıyım ben size, binlerce özür olsun
aha ben gidiyorum, bıraktım sizi baş başa bendeniz selam eder, kadim dosta gardaşa çeksin benim ipimi "padişahım çok yaşa" selam sevgi saygılar, duamız birlik olsun
Maşallah görebildin benim yaptığım gafı, Sen şiirler yazarken dörtlük yazmadın safi, Kırmadan dilemeli dostlardan temiz affi, Buradaki paragaf sade ve temiz olsun.
Kadim dostum konu buldun ya,ama sahipsiz Her taraf kaynıyor edepsiz,ipsiz ve tipsiz Bu gençlik düzelir mi bilmem,yapar mı sürpriz Atasını sevene bu canım kurban olsun
Gençliğe laf söylemen gençleri çok severim, Sevdiğim o gençleri ben her yerde överim, Yanlış yapan olursa kalemimle döverim, Dilerim ki gençlere ilgili sahip olsun.