"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Benim özlemim farklı bilmem anlıyormusun, Kırıkhanda şanslısın lezzet alıyormusun, Benim bu durumumu sen fark ediyormusun, Kırıkhanda dostlara benden ilet merhaba.
ne ederum sitem ne de kızarum ben sana, ben bilurum elbette dönüp bi bak arkana, dilerum Allah'tan kırılmayasun Gökhan'a... arada bir ara deyeyim sana merhaba.
Bizden ayrılanlara hayırlı geceler diliyorum, Biliyorsnuz ki gelecek Paragaf da Bayramın 4.gününe rastlıyor. Burada tekrar buluşup yeniden Bayramlaşalım inşallah.
Söz verip gelmeyenler selamı vermeyenler, Dost meclisi burada merhaba demeyenler, Hasret kaldık gurbette gerçeği görmeyenler, Bu ses belki duyulur biz diyelim merhaba.
Bu gece aranızda kısa da olsa bulundum. Artık ben tekrar özür dileyerek ayrılmam gerekiyor. Herkese güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle müsaade isteyeceğim. Selam ve dua ile.....