"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
adnan hocam teşekkürler...
Biz büyüklerimizden böyle gördük sizlerden de böyle öğrendik. Ne yazık ki bazıları hala terbiye ile nezaket sınırını ayıramıyorlar.
Hocam ellerinizden öperim.
Özür dilendi burda ama kabul görmedi, Elbet söylenen laflar bizlere haz vermedi, İki yıldır burdayım bir gün yüzüm gülmedi, Ne kadar da zor imiş bir yerlerde baş olmak...
Bu akşamın aktifi Trabzon'un içinden
Of'dan Mustafa abi gelmektedir peşinden
Bursa fırsatı kollar misafirin işinden
Kamil amcamın işi gene takipte olmak......
Ne oldi anlamadum taktuk gerivitese
Herkes diken üstinde herkeste bir vesvese
Özür madem dilenmiş kapansun bu hadise
Beyuklere yakışır hep affedici olmak
Mehmet ağabey,
Yetki önemli değil ben ve babam ama özellikle babam bu işi severek yapanlardanız.
Babam her cuma günü büfesini kapatır ve paragafa katılırdı... Hiç bir gün kesiri yoktur. Kaldıki babam henüz birikiminin yarısını bile siteye henüz vermemiştir.
Ben bu akşam babamı görmeyince telefon ettim. O da bana durumu anlattı ve kendi ifadesi ile söylüyorum. " dal rüğzgarı afetmiştir ama kırılmıştır bir kere"
bende aynı şeyi söylüyorum.
Senden ve Adnan Ayaz hocamdan başka gönül ehli kimse yok mu sitede... onlar "ne şiş yansın ne kebap" davasında oldukları sürece siteyi sadece seyredeceğim.
Babama saygısızlık yapan kişi bu sitede yazarsa aynı şekilde hakaret edeceğimi de ayrıca belirtmek isterim (bu sözde ALİ Celal Şahin'in yani küçük kardeşimindir)
Allah' a emanet olun
İki yıldır burada hep çağrı yapıyorum, Yapılan her durumu bağrıma basıyorum, Sevgili dostlarımdan ben rica ediyorum, İyi niyet,hoşgörü ve de sabırlı olmak...
ÇEVİRİMCİ OLANLAR LİSTESİDEN SİLİNDİK
YERİMİZ NERESİDİR,NE GÖRDÜK NE DE BİLDİK
HABU SAATE KADAR BOŞ YERE Mİ DİKİLDİK
ACABA NASIL OLUR BURDA ÇEVRİMCİ OLMAK?
Muhabbet edeyiken açmayalım arayı
Derman olmak var iken deşmeyelim yarayı
Sarf etmeden lafları bir tartsınlar manayı
Var midur birbiriyle hiç yoktan papaz olmak
Kıymetli adnan ayaz bekliyorum yedekte
Manzaranız çok güzel gönüller birlikte
Fakirlik adamlıktır birgün görür felekte
Verilen değerlere işimiz daima hazır olmak
Ne yapalım dostlarım yapacağım bu kadar, Habu geniş dünyayı niye yaparızki dar, Sitedeki dostlarda elbetteki vardır ar, İstiyorum her zaman sizler ile dost olmak...