"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gelip yazan dostlara bir teşekkür edelim, Tek buluşma yerimiz başka nere gidelim, Şu anda inanınız uyuştu benim elim, Gelmek isteyenlere Allah yardım eylesin.
Kupli vurma zamanı yaklaşınca üzülür, Gözlükleri çıkarır bir kenara süzülür, Biri çıkıp gelirse buzlar hemen çözülür, Bu şekilde durumu nasıl takip eylesin.
Babamı soran dostlar soranınız çok olsun, Tüm dostlar bir arada düşmanınız yok olsun, Babam yoğun bakımda yatar karnı tok olsun, Hasta olan kuluna Allah yardım eylesin.
Şifa dilerim dostum acil yatan babana, Allah yardımcı olmaz gizli işler yapana, Ramazan yaklaşıyor ulaşırız Kurbana, Bu dediğim şeyleri Allah nasip eylesin.
Arayanlar paylaştı benimle kederimi, Dostlar davetleriyle hazırladı yerimi, Her vakit dua çcin kaldırdım ellerimi, Şifa bekleyenlere Allah yardım eylesin.
Süreç devam ediyor elbet yaşamak güzel, Sonbahar rüzgarıyla düşer toprağa gazel, O anda çaresizlik oynamaz ne kol ne el, Bu dünyadan giderken Allah yardım eylesin.