"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Dörtlük yazıp gönderdi ne yazık ki gelmedi, Sürpriz tam olacaktı bir şey izin vermedi, Yoksa geldi de burda Altuncu mu görmedi, Tekrar yazıp göndersin APS ile gelsin.
Altuncu soramadım biraderin İrfan'dan Çok şeyler hatırladım çay içerken bir yandan Kimseye hayır gelmez yalan ile dolandan Adam gibi söz veren gerçek kişiler gelsin
Kimse kızmasın bana oyun oynamıyoruz Neden aynı kazanda pişip kaynamıyoruz Halis niyetlileri asla kınamıyoruz Ben de üyeyim diyen hemen buyursun gelsin
Gece yarısı oldu girdik biz son viraja, Saatçı arabayı koydu orda garaja, Tekrar Trabzon’a dönsün derler futbolcu jaja, Çağrı yapamıyorum uykusu kaçan gelsin.
Sorduğun sorulara nasıl cevap vereyim, Yazdığım dörtlükleri ben nasıl göndereyim, İnan PC başında delirmek üzereyim, Yalvaralım Allah’a bitmeyen sabır gelsin.
Biz yine başbaşayız misafirden yok fayda, Bilgisayar başında çalar Altuncu gayda, Bir defa içtim ama yine aklım hep çayda, Bu defa çay bardağı tepsi içinde gelsin.
Ha gayret Adnan Hoca az kalmıştır finale, Gelecek hafta burda yapacağız ihale, Ne yazık ki her hafta oynuyoruz tek kale, İhaleden anlayan parayı alsın gelsin.
Nafile çok bekledik hep boşa ümitlendik Birliğe inanarak burada kilitlendik Nazımız geçtiğine belki biraz yüklendik Yolunu bilmeyenler bilene sorsun gelsin
Saate bakıyorum deme ki zaman geçti, Uykusu kaçsın diye Altuncu çayı içti, Bazıları ne yazık yatmağı erken seçti, Birbirini anlayan dostlar buraya gelsin.
Bu işin yolu geçer ilgi ile dostluktan, İstanbulda biz suyu içmiyoruz musluktan, Memlekette su içer gönül dostlar suluktan, Gönül yapmak isteyen suyunu alıp gelsin.
Dağlar dumanlı iken göremezsin güneşi, Bu akşam Ayaz başka yoktur dünyada eşi, Türk İslâm düşmanının yere serilsin leşi, Sevenler sevdiğini koluna taksın gelsin.
Ben seni anlıyorum kızıyorsun sen bana, Bu saatte yazanlar eziyet verir cana, Bağırsan çağırsanda kessen onlara dana, Bilemem bizim gibi derler mi herkes gelsin.