"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Biraz gayret gösterin az kaldı kapanışa, Burda birlikteliği yeniden yapın inşa, İnşallah geçeceğiz çok yakında finişa, Finiş yerinde olmak ne kadar güzel olur.
kaybettik dedin ama bak şimdi buradayım izinim çıkar diye kuyrukta sıradayım kör oldum yatacağım bu akşam ilk adayım acı bu garibana yardımcı ol, ne olur?
Kaldı tam yarım saat sonra uyuyun rahat, Bilmem ki bu durumda kimde acab kabahat, Bir araya gelince yapacağım izahat, Yorgun düştükten sonra uyumak tatlı olur.
Ne kadar dedim ise izin çıkmadı bize Kuşbaşıyla kıymayı gelin dizelim şişe Sevgililer güninde gitmeyeceğiz işe Bakalım ondan sonra proğramımız ne olur.
Dokuz sayfa olunca izin çıkar sizlere, İnanın ki şu anda ağrı girdi dizlere, Allah’ım birliktelik nasip etsin bizlere, İkidebir yatalım söylemeyin ne olur.
Saatçı gel beraber yan kapıdan kaçalım Muzaffer'le arayı bu akşamlık açalım yerde yakalanırız bir halıyla uçalım ancak bu yazdıklarım bize teselli olur
Kapıda gözcüler var aman ha siz kaçmayın, Siz olmadan hayat zor arayı siz açmayın, Güzel koku var iken kötü koku saçmayın, Güllerin arasında bulunmak güzel olur.
İşler güzel gitmedi ama netice güzel, Dört gönül dost sağolsun uzattılar bana el, Yağmur fazla olursa ortalıkta olur sel, Bana huzur verenler her zaman mutlu olur.
henüz bitmedi benim işlerimin yarısı çoktan uykuya daldı elliden yukarısı tansiyonum yükseldi başladı baş ağrısı oynamak istemezsen elbet yerin dar olur
Hele şu iş bir bitsin onu da düşünürüz, Bakarsın ki üçümüz bir yerde buluşuruz, Bir masa etrafında şöylece düzülürüz, Bir anlık bu hayalım olsa ne güzel olur.
yavaş yavaş gideriz sayfa dokuz olanda etrafı toparlamak kalır sona kalanda her şeyi göze aldım buraya takılanda ne yapalım bazen de durumlar böyle olur