"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bazen üzülüyorum bazen sessiz kalırım, Verilen selamları seve seve alırım, İnşallah bu sayfalar yemezler fazla kırım, Umutla bekliyorum gece ve gündüz dostlar.
kadim dostum ne zaman çıkıyorsun sefere ayrılık tarihini not düşelim deftere haftaya yoksun demek, nöbeti yaz nefere ekmek parası için ara verdim can dostlar
FACEBOOKTA "ŞURLİ"LAR SAYFASINI GEÇEN HAFTA AÇTIK 134 ÜYEYE ULAŞTIK SİZDE ARKADAŞLARINIZA LÜTFEN TOPLU MESAJ GEÇİRİN... ORADA GÜNLÜK RESİM AĞIRLIKLI PAYLAŞIMLA YAPIYORUZ... HADİ BİRAZ ARA VERİN ORAYA DA BAKIN. ÜYE OLMAYAN VARSA HEMEN ÜYE OLSUN ESKİ RESİMLERİ OLAN BİZİMLE PAYLAŞSIN....
Kış ayları indirim ucuz olur uçaklar, Takip edemez onu bizim gibi olanlar, Akıldan hiç çıkmıyor Şurdalar Limonarlar, Otobüsle gidelim zahmete değer dostlar.
ŞURDALARDA VE LİMONARLARDA BİZİM YERLERİMİZ VAR SATAYIM ONLARI SANA MAUZAFFER HOCA BİRİ KIZLAĞAÇLIK DİĞERİDE ĞEREKLİK LİMONARLARDA NE GÜZEL İFTERİLER OLURDİ RAHMETLİ ANAM İLE KAÇ SEFER İFTERİ TAŞIMIŞTIM ORDAN...