"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kadere razı olan mecliste yeri bulur, Kadere karşı çıkan başlara bela olur, Havayı zehirleyip zehirli hava solur, Havayı temizleyip öyle sohbet yapalım.
Saatçı gözükmedi bu gece ortalıkta Kadim dostum yol aldı şiirde ustalıkta Bir ve beraber miyiz,sağlıkta hastalıkta? Buna evet diyenler kat-i karar yapalım
bu akşamda büfede, yarı ettim geceyi gah oldu cümle kurdum gahi sildim heceyi saatçı nerde kaldı, çözün bu bilmeceyi uyansın çıksın foldan bir hasbihal edelim
Necmi Hoca orada nasıl duymadın onu, Gidemedim oraya cakoma elbet konu, Ne yapalım dostlarım değil dünyanın sonu, Bir zengin bulunursa biz de gece yapalım.
muzaffer çıkar girer, girer türlü boyaya bir bakarsın facade, çarpar büyük kayaya kanal kanal dolaşır, arabasız yayaya böyle büyük beceri, yok bizde ne yapalım
Ayrılık hiç hoş değil buluşma ortamında Bu sohbet zevk vermiyor bilgisayar camında Oturup konuşalım bir gurbet akşamında Zaman ve zeminine uygun bir yer yapalım
Mehmet Özdil gelmedi nerede Sinan Sever, Sibel Şahin gelmişti geleni herkes över, Gelecek Hakim Ayal davetiyesini ver, İlkay Kuzu da gelir bir telefon yapalım.
necip uygun var idi, kayıp ettik izini ayrı kalan bizlerden elbet döver dizini bağlasın gözlerine amelikan bezini buyursun ilhak etsin, duasını yapalım
Yarın mesaideyim velilerle görüşte Kısmet ise yazarım tekrar eve dönüşte Derler hiç değişmedin bu şekil görünüşte Kafada saç kalmadı kelleştik ne yapalım
listeye başlayalım arayalım sıradan isteyenler buyursun, deniz hava karadan inşallah gerçekleşir yardım eder yaradan niyetimiz halisse, duasını yapalım
Çağrılan bir davete icabet etmek gerek. Ev için bir ihtiyaç ahır altında merek. Ahiretin yolunda dünya malını verek. Gelin hep beraber Cennette yer yapalım...!
Boyalamayı sevmem temiz kalsın yüzümüz, Karanlık değil şükür aydınlıktır özümüz, Severim ben sanalı çok dost gördü gözümüz, İsterseniz facede bir oturum yapalım.
Bir şey diyemiyorum yazmayan üyelere Sevgi ve hoşgörüyü işleyelim kalblere Nedenini bilmeden binmeyelim küplere Bu kapı hep açıktır kiliti ne yapalım...