"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Çerkezköy fırtınalı gelmiyor yazdıkları, Sefere çıkacakta tükendi azıkları, Yeni bir dergâh yapmış dikildi kazıkları, Tam adresi bilemem,adresini soranlar.
Tarif ettiğin zatı her halde tanıyorum Bir şey ima eyledin ben öyle sanıyorum Tüm söylediklerine sanma ki kanıyorum Her hal pişman olacak hatıruni soranlar.
buluşmuştuk bir gece, mevsimlerden sanki yaz tam karşımda Altuncu ,yanında Adnan Ayaz yollasında bakalım, yangi yüz daha beyaz hani nerde o resim, görsün bizi soranlar
Bilmece ustasıdır, emmioğlu Muhammet, Bir çözsünde görelim olmasa ona zahmet, Bakarsın padişah kızı, olur ona kısmet, Dua etmeli ona, cevabını soranlar.
o şeytanis natroyis, din kafa din ğrivilas beşten aşağı gelmez, bır kafega iki tas ne dedimde darıldın, edepten oldun halas bedduası yetişir, Evliya'yı soranlar
ey Allahım gör beni, aha çıktım meydana saatçı huzurdadır, gerek var mı şeytana yapışıyor yakama huzur vermiyor bana ne dersiniz ağalar benden hesap soranlar
Ne yazık çalışmıyor resim gönderme yeri, Hal hatırlı olanlar bir adım gelsin beri, Her taraftan yazıyor bak Şur köyünün eri, Faceye konulmuştur o resimi soranlar.
Bu sanal da olmasa buluşmak hayal gibi Küstüm konuşmuyorum olmuşum bir lal gibi Dostlarımı severim Bayrakta hilal gibi.... Selamım olsun size,beni bana soranlar.
Bu sayfa okunmuştur hiç giremez şeytanlar, Bizlerin durumunu bizi bilenler anlar, Bu sayfaya göz atıp bir satır yazmayanlar, Biri dayımın oğlu Veyseli de soranlar.
Her akşam okuyirum bir fatiha üç ihlas İnşallah öte yanda kardaşum etmez iflas Bu akşam yazılanlar doldurur mi bellekflaş İzin verin yatayım artık beni soranlar.