"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İstanbul ile Gölcük bu işin emektarı, Bu işi başlatanlar tarlaya ekti darı, Şimdi onlar soracak bunların nedir kârı, Biz hala soruyoruz başlatanlar nerede.
Maşallah Müfettişim Trabzondan gayret eder, Benim teşekkürlerim dağları aşar gider, Onun selam vermesi mutlu olmama yeter, Onun gibi olanlar Altuncu der nerede.
Moraller düzgün olsa sayfalar yetmez bize, Karlar eriyor şimdi sular akar denize, Gölcükten teşekkürler yazan dostlarım size, Gizli okuyanlar var esameler nerede.
İstiyorum bu akşam on kişiye on sayfa, Bunu doldurmak için yardım eylesin tayfa, Sizleri çok özlüyor Gölcükteki Mustafa, Gelip yazan dostlarım ikametgah nerede.
Ne çabuk unutuldu saygı sevgi kavramı Kimse hesap etmiyor helal ile haramı Bilsem dinleyen olur basacağım naramı Sözde hep insanız ya!Hata kimde,nerede?
Köyümüz bin hane; dal, budak eşkin çok; Maşallah sırtlar kalın, karınlar da desen tok; Amma şiire ilgi, ya eksiktir ya da yok. Burada dükkan açık, müşteriler nerede?
Burda açılan dükkân ilgiyi çekemiyor, Eski yırtık pandollar terziler dikemiyor, Dostluk duygularını sanala dökemiyor, O eski muhabbetler arıyoruz,nerede
Belgeyi soruyorsun var mı saklayanları, Bu güzel dileklerin var mı meraklıları, Bir sürü türkücünün nerdedir yazdıkları, Bunları sorgulayan gönüllüler nerede.
Arayıp sormak için lazım bize bir araç, Bazen düşünüyorum köylümün sayısı kaç, Sitemizde yapalım köyümüz için ağaç, Herkes merak eder mi bu köylüler nerede.
Yakrop'ta gul yabani, gelmiş bir mezireye; Bakmadı kim var orda, yürümüş pencereye; Ayşe kaynamış suyu, doldurmuş tencereye; Atmış üstüne birden, adam kayıp nerede?
Bizdeki ince merak yoktur başka kimsede, Bize hizmet veriyor sahipsiz olan site, Bilmiyorum ben ama bu kadar kapasite, Bu işten anlayanlar gizleniyor nerede.