"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Altuncu çıkıyorum buradan usul usul Gece sessizliğinde rahat ve huzuru bul Bana göre yer değil ,değil koca İstanbul.. Trabzon sokaklarını ben çok daha özlerim........................
Çok teşekkür ederim iyi dileklerine Burada yazanların güç ver bileklerine Çoluk çocuklarıyla huzur yüreklerine Eski mutlulukları ben şimdiden özlerim...
Deyip aranızdan ayrılıyorum. "ALLAH" tüm iyi dualarınızı kabul etsin. Siz büyüklerimi de başımızdan eksik etmesin.
Ha istanbul ha ordu birbirinden farkı yok Baba ocağından uzak hiçbirşeyin tadı yok Hasretini çektiğim o yerlerin adı yok Lazkıran ve hadiyi heran için özlerim...!
Ne güzel yazıyorsun isteyince oluyor, Huzursuz insanların o an gülü soluyor, Haliyle gözlerine yaşları da doluyor, Huzur dolu günleri ben her zaman özlerim.
Adnan hoca çok haklı yadeller vermez huzur Yaptığın her şakalar buraya göre kusur Kim nederse desin gerisi bana göre küsür... Ben baba ocağımın sohbetini özlerim...!
Gece yarısı oldu gelen giden kalmadı, Geçen hafta kadrosu bu hafta yer almadı, Hesap edilen sayfa ne yazık ki dolmadı, Altmışbir sayfa dolmuş o günleri özlerim.