"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bu akılı verenler şimdi nereye gitti. Burda arkadaşların dertleri şimdi bitti. Kahrolası bu para bizi gurbete itti. Benden selam olsun buradaki dostlara.
Hayatta, bana en son kızabileceğine inandığım SÜT KARDEŞİM MUHAMMED ŞAHİN beyi üzdüğüm hususunda bilgiler aldım. Yeni öğrendim… Herkesin huzurunda kendisinden özür diliyorum. Bu noktaya gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Tekrar tekrar özür diliyorum. Şu anda burada bulunan arkadaşlarımızı da şahit gösteriyorum. Bir kastım veya her hangi bir saygısızlık niyeti ile böyle bir girişimde bulunmadığım hususunda istenilen yemini etmeye hazırım
Hoşbulduk diyelimde niye boyle sustunuz. Dortlük kolay olunca sayfalarda uçtunuz. Ha bu soğuk havada boş dallara kondunuz. Benden selam olsun tekirdağda dostlara.
En son Hikmet Uygun tarafından Cum Şub 12, 2010 10:12 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Müfettiş isteyince kolay yola sapılmış, Aşılmayan dağlardan kolaylıkla aşılmış, Bu sene sanıyorum toplu halde şaşılmış, Beklenen mutlu günler sanıyorum gelecek.