"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bendemi ayrılayım bu akşam haburadan Haftaya görüşürüz sağ kalırsak buradan Herkese sağlık versin diliyorum allahdan Bana kulak verenler bu sayfalara baksın.
Muzaffer kar yağınca sevindi çocuk gibi Bolu dağının karı değildir Gölcük gibi Bu akşam paragafa katılım düşük gibi Azalan bu kadroda Adnan ne yana baksın
Biri aşağı bakar biri yukarı bakar, Biri dostuna bakar biri postuna bakar, Biri siteye bakar biri secdeye bakar, Bilmiyorum Adnan'ım o da Allah'a baksın.
Çok şey arzeder insan kısmet neyse o olur Gönüller bir olunca sonucu güzel olur Unutup da gidenler sonra bize el olur Ders almak isteyenler biraz geçmişe baksın
İrfan iyi geceler,bir merhaba demedin Koskoca Zazoğlu'nu sinek kadar görmedin Gözlerin bozuk mudur,hiç mi havuç yemedin Tembih et ağabene bari O bana baksın
Bahane arayanlar illa bir şey diyecek, Tarlayı eken kişi ürününü yeyecek, Bakalım bazıları nasıl hesap verecek, Dostluk arayan kişi Şur sitesine baksın.
Bu forumu gezen kullanıcılar: ADNAN AYAZ, Muzaffer Altuncu Aha kaldık başbaşa sen Trabzon ben de Gölcük, Sitede gördüm seni aldı bana gülücük, Site sayfalarından göndereyim öpücük, Altuncu başka türlü dostuna nasıl baksın.
Yeni bir gün başladı dost dostunu haşladı, Ne yapalım Adnan'ım beni bir dost taşladı, Eskiden beri öyle meğer yeni başladı, Allah doğruyu görür o yine eğri baksın.
Yollarına altını döşesen de gelmezler, Altuncu dost arıyor sanki onu bilmezler, Her yerde çağrım vardır onuda mı görmezler, İnanmayan olursa sayfalarıma baksın.
Niçin sormazsın bana bu saatte nerdesin Kendine göre vardır bir hesabı herkesin Bir istihare eyle bakalım ne görersin Sabah yaz gördüğünü,Adnan okusun baksın
Nerede olduğunu Altuncu ezberledi, Yoksa ki Adnan Hoca bu akşamlık terledi, Belki de yola çıkmış bir hayli ilerledi, İstiharem gelmiyor sana Şeyhlerin baksın.