"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Muzaffer hocam sizi bu kadar memlekete hasret görünce icim borguluyor. Diyeceğim gittin Gölçük'e yerleştin, fakat insan gözünün değil karnının doyduğu yerde yaşar ve yaşamalıdır. Hayat şartları sizi gurbet elde bırakmıştır, düşüncesindeyim. İnşallah birgün memleke de dönersiziz.
Bu da rahmetli babamın yapıp bırakıp gittiği ev
En son Mahmut Köseoğlu tarafından Cum Ara 21, 2007 10:09 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Mahmut sana çok teşekkür ederim.Sayende memleket hasretliğim biraz hafıflıyor...Bu Bayramda Dr.Bülent sağolsun köyümü baştan aşağa çekip siteye koydu...Sayenizde güzel bir Bayram geçirdim...
Siz ve sizin gibi hasret çekenlere bayram hediye olsun. Baharda o yerlerin yeni yeşermiş hallerini sitemize vermeği Yüce Allahtan nasip etmesi dilerim.
Anlaşılan bu akşam korkulan geldi başa,
Düzceden baba oğul iki dostum çok yaşa,
Bir daha bu Altuncu baltayı vurmaz taşa,
Üzülmedim diyemem yine de sağlık olsun..
Sizler için bu canım olsun siteye feda,
Ne kadar yazsam bile olmaz şu anda fayda,
Bir taraftan çalıyor PC de güzel gayda,
Gölcükten dostlarıma bir daha selam olsun…
Hocam paragaf yazarları bu akşak yok. ikimizden hariç 6 kişi az önçe vardı yazmıyorlar. ben hem burada takip ediyor hemde Çaykara forum a resim veriyorum.
Köseoğlu Bayramınız mübarek olsun. Resimler gayet güzel... Teşekkürler. şu an Düzcede yim. oğlum Gökhan ın MSN sinden yazıyorum o arada karışıklık oldu özür
Sayfayı kapatalım olsun size son kelam,
Hasretlik yettin bana canım sıkık vesselam,
Beni seven dostlara tekrar vereyim selam,
Haftaya buluşalım iyi geceler olsun………….