Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
öncelikle selamun aleyküm kendimi tanıtayım ben mahmutnedim ibrahim ağaoğlu mehmet ibrahimağaoğlunun(özsoy) oğlu rahmetli ibrahim uysal'ın torunuyum şuan hatay iskenderunda vatani görevimi yerine getiriyorum...
Sevgili Mahmut hoşgeldin. Baban seni de temsil ediyor ama seni görmek ayrı bir güzellik. Şanlı Türk askeri. Çaykara sizleri özledi. Hayırlı teskereler. Sevgilerimle...
slm mahmut
nasıl gidiyor askerlik? bitti birşey kalmadı neyse başlamasıydı gerisi gelir bu kutsal görevinde sana başarılar görüşmek dileğiyle esenle kal
merhaba teyizemin ogli seni burda görmek çok güzel in_allah rahats1nd1r vatni görevde sana ba_ar1lar bitti az kald1 geliyosun hiç ba_lamayanlar dü_ünsün öpüyorum seni ç1lg1n kurt
Mahmut bir kaç kardeşim gibi senin de askerden siteye iştirak ediyor olman duygulandırıyor beni...
Bu yolla özlemlerinizin azalmasına yardımcı olabiliyorsak ne mutlu...
Günlerinin kolay ve tez geçmesini diler selam ve sevgilerimi sunarım.
Bu durum beni çok duygulandırdı; Baba-oğul sitede karşı karşıya. Vallaaa çok hoş. Hoşgeldin Mahmutcuğum, tez zamanda görüşmek üzere. Bu arada şafak kaç yazmamışsın. Ne zaman geleceğini bibelim de ona göre hazırlık yapacağız. sevgilerimle.