NİYAZİ ÖZEN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

NİYAZİ ÖZEN

Mesajgönderen Niyazi Özen » Sal Ara 04, 2007 9:42 pm

Ben Niyazi Özen olarak 6 haziran 1953 Trabzon Çaykara Şur Köyü Babayros Mahallesinde dünyaya geldim.Ogün bugün yaşıyorum.1966 lazkıran ilkokul mezunuyum.1976 Tarabzon imam hatip mezunuyum.12 eylül 1980 samsun yük.is.ens.felaket zedesiyim.
1976 yılında çaykara akköse köyü lişo mahalle camii imam hatipliği ile göreve başladım.Halen Hatay Kırıkhan 408 evler esentepe kur'an kursunda görev yapmaktayım.
Okumayı,sahamda ve kültür sahasında araştırmayı severim.Sitemize hoş geldim sefa geldim.Bu dünyada acemiyim inşallah zamanla gençliğimin verdiği şevkle bu sahadada başarılı olacağıma inanıyorum.Selam ve muhabbetimle...
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ara 04, 2007 9:44 pm

Merhaba Niyazi Hocam,
Uzun zamandır sitedesin ama kendine bu sayfayı nihayet açabildin… Bu güzel köy sitemizde seni görmek ne güzel şey..İnşallah bundan sonra bu sayfadan sana ulaşma imkanım olacak..Sen de benim sayfamdan bana ulaşırsın,mesele kalmaz.. Böylece ayrılık yaşamamış oluruz.Sitenin tadına doyum olmuyor..İyi ki geldin…

SİTEYE HOŞ GELDİN…

Selam ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Ara 04, 2007 10:20 pm

Niyazi Hocam sitemize hoş geldin,ne iyi ettin gelmekle.1963 veya64 senesinden beri görüşemedik,bu vesile ile hasretlik kokularını koklama firsatini yakalamış olduk.Sağlık,Sıhhat durumun iyi inşallah,bizler şimdilik iyiyiz.Ailece sizlere sağlıklı,sıhhatlı,hayırlı günler Yüce Mevlamızdan niyaz ederiz,görüşmek üzere hoşca kalın
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Ara 05, 2007 12:11 am

Hoş safa geldin Niyazi hocam. Bonayrosu ihmal etme.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ara 05, 2007 12:23 am

Niyazi amca koyunuzun ve koylulerinizin arasina hosgeldiniz, basarili olmayacak hic bir durum yok, ilk baslarda biraz sorun oluyor ama sonra kendi eviniz gibi dolasacaksiniz, paylasimlariniz daim olur insallah..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cum Ara 07, 2007 8:27 pm

selam babacım işte şimdi bu site benim tam bir yuva gibi oldu bi annem eksik valla :D siteye hoş geldin baba benim tanıdığım niyazi hoca bu işide kısa zamanda çözer ve bu siteye engin bilgi ve tecrübelerinden bir şeyler katacağına inanıyorum allah emanet ol herkese selam söle yakında orayayum ellerinden öptüm....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Cum Ara 07, 2007 10:00 pm

mühterm hocam sizleride görmek çok keyifli,azmin ve gayredin başaramayacağı hiç bir şey yok bunu sen iyi bilenlenlerdensin sana anlatmak hattimize değil....
.....sizleri selam ve muhabbetlerimle kuçaklıyorum .
.....kalbi dualarımla .....
.....
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Cmt Ara 08, 2007 9:19 am

merhaba hoca nasılsın herkese selamlar görüşürüz
hasan özdil

Mesajgönderen Berat Özen » Cmt Ara 08, 2007 9:51 am

merhabalar sayın buyuğum aynı soyadı taşıyınca bıde aynı koyden olunca bı selam vereyım dedım ben berat özen yavanoğullarından mehmet özenın oğluyum sızıde tanımayı çok ısterdım saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Berat Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 08, 2007 11:44 am

:arrow: Esselamunaleyküm Niyazi Hoca,

Sayfanı açtığınde sana ilk Hoş geldin dediğim halde,benim sayfama şeref vermediniz.. Herkesin sayfasına şeref vermeğe devam ediyorsunuz... Bize de uğrarsan memnun olurum,,,

Bütün dostlara selamimi iletirsen memnun olurum...
En son Muzaffer Mustafa Altuncu tarafından Sal Ara 11, 2007 10:21 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Ara 08, 2007 9:49 pm

Kardeşim NİYAZİ....!Kapı komşun Baba ve özellikle anne dostu.Ateş komşusu çocukluk arkadaşı,Hafızlık arkadaşı.....Birazdaha kurcalasak dahada olabilir.Siteye benden sonra kayıt yaptun.Buda önemli derken netice olarak(sen hafızsın bilirsin) şeddelisinden E...Kettik .Afoola...! GECTE OLSA HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN... Görmeyeli inşallah iyisin. Dün akşamki parakafta seni yok biliyordum. Bugün senin sitemini alınca birdaha bakayım dedim varmışşın. Aslında herkese dikkat ediyordum ama bir ara gözden kaçmışsın.Seni canı gönülden öpüyorum.Acizane bir rica o pobayrostaki evi ocağını senede birkaçgün tüttürürsen bu garip çok sevinecek bilmiş ol. Şur köyü sitesinde herzaman aktif olman dileğiyle hoşca kal...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 09, 2007 8:53 pm

:arrow: Esselamunaleyküm,

Seni anlıyorum...O kelimeyi yazarken biraz düşündüm ama biraz gülsün diyerek yazdım...Kusura bakma,,,

Haddini aşan o cümle için seni üzdüğümü anladığım şu anda sana verdiğim rahatsızlık için Ö Z Ü R ... D İ L E R İ M,,,,,

O CÜMLE SAYFANDAN SİLİNMİŞTİR , UMARIM Kİ İZİ KALMAZ..

Daima yanımızda ol....

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Ara 13, 2007 10:29 pm

:arrow: Esselamunaleyküm Sayın Hocam,

İyi dilek ve duygularınız için teşekkür ederim...Bu mübarek geceniz ve Cumanız hayırlı olsun.. Dilerim bu hoş sohbet daim olsun.. Allah senden ve hepimizden razı olsun...

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Ara 15, 2007 10:29 pm

Niyazi Hocam merhabalar,kızın Fatmayı yeni farketmişim senin isminle olduğu için,ona hoş geldin diye girmişim baktımki herkese mesaj yolluyorsun,bende ona bir mesaj yollayayım dedim,sana kolay gelsin,Ailece selamlarımızı iletiyoruz,sağlıklı,sıhhatlı nice yıllara diyoruz.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Ara 16, 2007 9:57 am

Niyazi hocam.. Başsağlığı dileklerin için çok teşekkür ediyorum.ALLAH razı olsun.Üzülmek elde değil ama emir çok çok yüceden...!Hani analarımız hani babalarımız?ALLAH cumlesine rahmet eylesin..Amin.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir