Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ben Hayriye Gönüllü, Ahmet Kama (Hacı Mustafa Kama(doktor) oğlu) ve Rahime Kama(kesemer) 'in kızıyım. 1978 Trabzon doğumluyum. 19 mayıs ünv tıp fak 2001 mezunuyum. Acil tıp uzmanıyım. Evliyim . urfa siverek gerger aşireti:)) geliniyim. Helin Berçem adında bir kızım var. Sonuna kadar şurlu olmaktan gururluyum.Ancak bu sitenin kullanımını çok zor yapmışsınız:)Kaç saattir bunun başındayım. sevgi ve selamlar..
Şahinkaya'nın ,Şahinkayalıların sitesine hoş geldiniz.
Sitenin kullanımı aslında çok kolay Hayriye hanım.Kullanımı en kolay sitelerden biri diye düşünüyoruz .
İlk defa kullandığınız için zor gelmiş olabilir size.
Tekrardan aramıza güzel Şurluların içine hoş geldiniz
Benim halimde 5 yıldır değişiklik yok zaten, bende tezi yarın verip sınav tarihi alacam, bu ay içinde sınava girerim. Edip Samsun u mu kazandı, hayırlı uğurlu olsun. Çocuğun ismi güzel sen sesini çıkarma gene
hayriye
teşekkür ederim
izmirdeyim
uzun sürede buralarda kalacağa benziyorum
sizde izmirdeyseniz en kısa zamanda görüşmek isterim
zira 1 yıl 1 aydır memleket toprağına basmayı geçtim memleket insanı görmüyorum
anneni de seni de tanımıyoorum ama
annenin ellerinden öpüyorum
özellikle meltemi deyilde dördüncü olarak beni hatırlıyo ya
çok çok öpüyorum
bizim beşten dördüncüsü meltem ben beşinciyim
tekrar çok çok selamlar
Sevgili Hayriye kardeşim. Ablanın sayfasını okumasam bu isimle tenıyamayacaktım. Seni burada görmek mutluluk verici. Başarıların dvam ediyor kutlarım. Kızımızı da Allah bağışlasın. Doktor sıfatını da sülalene tam olarak hakettirdin sonunda. Katılımının devamını bekleriz. Allah her işinde yanında osun....