GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Haz 02, 2007 12:32 pm

Evet arkadaslar foruma sohbet kosesi ekleyemedigimiz icin, bu baslikta siteye giris yaptigimiz anda selamlasalim hal hatir soralim basligi sohbet kosesi gibi kulanalim ne dersiniz??

Mesela ben suan siteye baktim gordumki sitede 6 bayan var buda benim cok hosuma gitti :) onceden bayanlari mumla ariyorduk bu sitede simdi ise sanki cogunluk bizde gorunuyor, kiskanmayalim beyler.. :) :) demekki bayanlar ozlerine daha cok bagli oluyor...

Kizlar insallah keyifleriniz yerinde?
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Haz 02, 2007 6:28 pm

Yani diyorsun ki siteye giren kim olursa olsun bu sayfaya bir defa yazsın.. Yanlış mı anladım ?

Senin harika buluşlarına hayranım ama..........

Dilerim bu sayfa ilgi görür !!!!!!!!!

Herkese selam ve sevgiler sunarım....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cmt Haz 02, 2007 7:08 pm

FATMA ABLANIN HARIKALAR DIYARINA HEPIMIZ HOSGELDIK.... :D

E KIIIIIII GÜZEL BIR FIKIR ÜRETMIS VE UYGULAMISSIN;SENDEN BASKA ZATEN KIMIN AKLINA GELIR BÖYLE ICATLAR...:D BENCE COK IYI OLMUS BU VESILEYLE ONLINE OLAN ARKADASLARLA SOHBET EDEBILME IMKANI DOGMUS OLDU BIZLERE .... :wink:

SU AN GÖZLEMLEDIGIM KADARIYLA SEVDIGIM KARDESIM MEHMET YAZAR ONLINE... MEHMETIM NASILSIN :?: HAFTA SONUN NASIL GECIYOR :?:

FATMA ABLA SANADA TSKLERIMI GÖNDERIYORUM BU IMKANI SUR AILESINE SAGLADIGIN ICIN... :D

MUZAFFER AMCAMADA SELAMLARIMI GÖNDERIYORUM... :D
En son Naciye Soysal tarafından Pzr Haz 03, 2007 4:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Haz 03, 2007 4:10 pm

s.a eyyy site ahalesi, gerce baktim suan sadece mustafa celebioglu online, dilerim hayat guzel gidiyor mustafa, kirikhana selamlar..

Muzaffer amca evet aynen oyle siteye giren hemen bu basliktan selam versin hal hatir sorsun sohbet etmis gibi oluruz :)

Ekiiiiiiiii naciyem allah iyiligini versin guldurdun beni, hariklar diyari haaaa :) sende az alem degilsun haaa, dilerim herkse haburdan selamlasir..

acaba herkese mail yollasammi siteye girdigimizde ilk isimiz selam vermek olsun diyeeeee???
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Haz 03, 2007 4:34 pm

SELAM FADIMEM ÖYLE YA SENDEN BASKA KIM BÖYLE HARIKALAR ÜRETEBILIR.... :lol: :lol:

NASILSIN?? NELER EDERSUN?? YAHU SÜRMENELILER FORUMUNA BAGLANAMADIM BIRTÜRLÜ E KIZ BIR SORUNMU VAR ACABA SERVER TARAFINDAN....
:?:

MAIL YOLLAYABILIRISN FADIME ABULA; BU SAYEDE TÜM ÜYELER HABERDAR OLUR...
En son Naciye Soysal tarafından Pzr Haz 03, 2007 4:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Haz 03, 2007 4:40 pm

eki allah cok sukur iyiyim uykusuzluk haric :) vedat abimi bugun turkiyeye yolcu ettik, Bruksele gittik gelduk keyifler yerinde , surmene sitesinde bugun sorun var akasama duzeler Ertan amele modunda calisiyur bakamadi siteye :D :D birazdan gecer evine hal eder sorunu, sen eyisun insallah??

MAIL FIKRI BENCEDE OLMASI SART GIBI HEMIIIII :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Haz 03, 2007 4:41 pm

OH NE ALA MEMLEKET DEMEK 4 SAAT KAHVALTI MASASI BASINDA OTURDUNUZ EKI BENI NEDEN CAGIRMADUNUZ BIRLIKTE YER GÜLER VE ESKILERI YAD EDERDUK... :D :D EYI ETMISSUNZ VALLAHI BÖYLE GÜZEL ANLARI DEGERLENDIRMEK LAZIM..

HAYIRDIR FATMA ABLA IZINEMI GITTI VEDAT AGABEY... NE MUTLU ONU MEMLEKETI GÖRECEK BIZDENDE SELAM GÖNDERSEYDIN MEMLEKETE... ALLAH KAVUSTURSUN AILESINE VE SIZLERE... E KIIII GÖZLERUN EKRAN BASINDA KAPANMADAN YAT ASAGIYA DA UYU BIRAZ; SENDA DINLEN GÖZLERUNDA DINLENSUN... :wink: :wink:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Haz 03, 2007 4:45 pm

heheh seninlede yazun insallah yapacaguk saatlerce kahvalti keyfi, cagirdumda duymadin ekiiii :) :) Vedat abim is icin gitti haftaya cuma gunu geri gelecek, kisa bir ayrilik donemi yasayacaguk, aramizda ev halkida biraz kafa dinler :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Haz 03, 2007 4:59 pm

BACIM IYIYIM HAMDOLSUN YALNIZIM EVDE CANIM SIKILDI BIR TAKILAYIM DEDIM ANDERNETE...

HEHEHE ALLAH NASIP EDERDE FRANSAYA GELIRSEM INSALLAH... VALLAHI KAHVALTI KEYIFINEDE BAYILIRIM HA... EKIII OLSUNDA IS ICABI HEM ZIYARET HEM TICARET MISALI DA... :D :D BU VESILEYLE TÜRKIYEYE GITMEYI BENDA COK ISTERUM EKIIIII... BÖYLE IS BASIM GÖZÜM ÜSTÜNE...

ASKOLSUN VEDAT AGABEYDEN BIKTILARMIDA EV HALKI KAFA DINLER DEYSUN... :lol: :lol: EKIIIIII COK SESSUZ BIRINE BENZEYU... EMINIM EVDE MELAHAT ABLAYLA ROLLERI DEGISMISTIRLER.... :D :D NE DERSUN... :D :?: :?:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Haz 03, 2007 5:05 pm

Melahat konusunda yorumsuz kalmayi tercih edeyurum :lol: :lol: eki haburulari okuyur haaa ondan yorumsuz kalsam daha iyi olur hemiiiiiiiii :) :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Haz 03, 2007 5:10 pm

AMAN HA DIKKAT :!: MADEM KI YAZILANLARA GÖZ ATIYOR BUNUDA OKUSUN O HALDE... E KIIIIIII MELAHAT ABLA EV PROFOSORLUGUNE BIRAZ ARA VER DA GEL FORUMDA UZMANLUGUNI GÖSTER..... ÖZLEDIK SENI.. :!: SELAM OLSUN ABLAMA... :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Haz 03, 2007 8:06 pm

Buraya girenun çıkması zor olur, ben bi selam verip hemen çıkayım iyi muhabbetler size.
Bu arada ev profosörini tanımasamda benzetmesi çok hoşuma gitmişti. Aha da uzatmaya başladım , valla çıktım , hoşçakalın
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Haz 03, 2007 9:57 pm

Merhaba Sevgili Şahinkayalılar,

Siteye giriş yapıldığı zaman buradan merhaba diyerek başlasanız ne kaybedersiniz....

Ama bakıyorum da sadece 4 kişi bu sayfaya yazma nezaketinde bulunmuştur.

Bakıyorum da Fatma ile Şurli iyi paslaştılar....

Herkese selam ve sevgiler sunarım................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Haz 04, 2007 7:44 am

Gunaydin dunyanin en guzel insanlari dilerim keyifler yerindedir??
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Haz 04, 2007 11:47 am

HASRET DOLU KÖYÜMÜN GÜZEL INSANLARINA MERHABALAR... UMARIM BEREKETLI VE HAYIRLI BIR HAFTA GECIRIRIZ INSALLAH... OKUYANLARA SELAM SEVGILER BU GURBET KUSI SURLI KARDESLERINDEN.... :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir