BAYRAM İBRAHİMAGAOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

BAYRAM İBRAHİMAGAOGLU

Mesajgönderen Bayram Ağaoğlu » Pzr Eki 29, 2006 9:07 pm

1951 YILI KURBAN BAYRAMI GÜNÜ ŞU ANDA RAHMETLİ OLAN ŞÜKRÜ İBRAHİMAĞAOĞLUNUN DÖRDÜNCÜ OĞLU VE EVLATLARININ EN KÜÇÜĞÜ OLARAK ŞUR KÖY'ÜNDE DÜNYAYA GELDİM.ANNEMİN ADI GÜLŞÜŞE İBRAHİMAĞAOĞLU OLUP DÖRT KARDEŞİZ ÜÇ ERKEK EN BÜYÜĞÜMÜZ ABLAMIZ ELMAS AYAZ VE RAHMETLİ OLAN AĞABEYİM AHMET İBRAHİMAĞAOĞLU VE DURSUN ALİ TURANDIR. EN KÜÇÜKLERİ ŞU ANDA SİTENİZİN SON ÜYESİ OLARAK BAYRAM İBRAHİMAĞAOĞLU'YUM.1974 YILINDAN BERİ TÜRKİYE'NİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDE TRAFİK AMİRİ OLARAK GÖREV YAPTIM ŞUANDA EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN İHTİYACI OLAN YENİ ADAY POLİSLERİMİZİ ÜLKEMİZE KAZANDIRMAK ÜZERE BAŞKOMİSER OLARAK SAMSUN-19 MAYIS POLİS MESLEK YÜKSEK OKULUNDA GÖREV YAPMAKTAYIM.OĞLUM CÜNEYT İBRAHİMAĞAOĞLU'NUN İSTEĞİ ÜZERİNE TAKİP ETTİĞİM VE TÜM MESAİ ARKADAŞLARIMIN DAHİ İMRENDİKLERİ BU GÜZEL VE ANLAMLI SİTEYE ÜYELİĞİMİ YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM...

>>SİTEYE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNAR ŞURLU OLMAMLA GURUR DUYDUĞUMU BİR DEFA DAHA İFADE EDER BU GÜZEL SİTEYİ YAŞATANLARA SEVGİ VE SAYGILAR SUNARIM...

CEP(AVEA)=0505 243 32 51
CEP(TURKCELL)=533 559 99 53
Kullanıcı avatarı
Bayram Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Eki 29, 2006 9:18 pm

sonunda sende aramıza hoşgeldin babacım :) artık kendi işini kendir görürsün burdan arkadaşlarına msj yazarsın tamam mı :) hadi görüşürüz babacım bu arada bi arada annemi üye yapalım olmuyor böyle ya :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Pzr Eki 29, 2006 9:36 pm

amcacım aramıza hoş geldin sizin gibi büyüklerimizi görmek çok güzel bir duygu aktif kalman dileği ile tekrardan hoş geldin..
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eki 29, 2006 10:12 pm

....Merhaba Komiserim,

...SİTEMİZE HOŞ GELDİN...........

Site hepimizin sitesii... Zamanı olan ve insanları seven herkes burada biraya gelip,köylüleri ve siteye gönül veren herkesle haşır neşir olabilir. Bu çok güzel bir şey.Daha doğrusu tam benim aradığıım şey. Tabiiki herkes aynı düşüncede olmayabilir.

....Oğlunuz Cüneyt sitemizin en faal üyesi.Dilerim siz de sitede daim olur ve faal olma durumunu devam ettirirsin.

....Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Pzt Eki 30, 2006 9:03 am

sevgili büyüğümüz,

aramıza gelmekle bizleri sevindirdiniz ve buna vesile olan oğlunuzuda ktlarım. umarım bizleri burada faal olarak engin bilgi ve yecrübelerinizden mahrum etmezsiniz.

sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Eki 30, 2006 8:55 pm

Merhaba eniştecim aramıza hoşgeldin seni buralarda görmek çok güzel.Cüneyti bu başarısından dolayı kutluyorum :) Bende inşallah o başarıyı gösterir babamı buraya üye yapabilirim.Gerçi bütün haberleri benden alıyo o ama burda olmasıda lazım dimi :wink: Ellerinden öpüyorum eniştecim halama,Bülent abiye ,Nevin yengeye herkese selam öpüyorum hepinizi.Sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Eki 30, 2006 9:20 pm

bayram amca hoşgeldin aramıza
katılımının daim olası en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Kas 01, 2006 3:04 pm

Merhabalar Bayram amca siteye hos geldiniz Cuneytin babasini burda gormek bizi cok mutlu etti umarim katiliminiz daim olur ve tekrardan hos geldiniz Saygilar........
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Çrş Kas 01, 2006 4:47 pm

Hoşgeldiniz...Katılımınız daim olsun.
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Çrş Kas 01, 2006 4:48 pm

hosgeldiniz
Kullanıcı avatarı
Nalan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Çrş Kas 01, 2006 6:55 pm

Bayram Amca

Aramızda olmandan dolayı onur duydum. Sizin gibi kültürel arşivi geniş büyüklerimize ihtiyacımız var. İnşallah bu kültürel mirasınızı bir ara inceleme şansımız olur.

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Kas 01, 2006 7:11 pm

hoşgeldiniz siteye bayram amca ben şemsettin AKTİF KALMANIZ DİLEĞİYLE tekrardan aramıza hoş geldiniz....
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SLM

Mesajgönderen Umut Akaç » Çrş Kas 01, 2006 9:04 pm

BAYRAM AMCA ARAMINA HOSGELDİN GERCEKTAN KENDİNİZİ COK GÜZEL TANITTINIZ HER ZAMAN ARAMIZDA OLMANIZ DİLEĞİYLE...
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Kas 12, 2006 10:50 pm

.....Merhaba Komiserim,

........Aylar sonra senden güzel bir mesaj aldığım için kendimi şanslı hissediyorum.Kayıt olduğun günlerde sana hoş geldin demiştim de..

....Evet seninle dediğin gibi Tekirdağda yıllar önce karşılaşmıştık.Sağol sen de hatırlamışsın.Sitemizde ismini görünce inan çok sevindim.O gün şöyle düşündüm:Acaba beni hatırlayabilecek mi? Demek ki unutulmadık. Teşekkür ederim.

....Site seninle daha renkli olmuştur.Bırakıp gitme.Bizi buluşturan bu sitenin değerini bilelim.Başkaları bilmiyor maalesef.

...Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Pzr Kas 12, 2006 11:12 pm

bayram amca aramıza hosgeldın sızın gıbı buyuklerı aramızda gormek gercekten cok guzel ıns herzaman fırsat bulurda beraber oluruz sıtede kıb gorevınde kolay gelsın komıserım
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir