Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
selam sayın trabzonlu kardeşlerim.hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.site üye olmama vesile olan sn. osman nuri sarı ya en içten sevgilerimi burdan gönderiyorum.kendisi benim çok sevdigim bir hocamdır. hepinize sevgi ve saygılar ...
çoK sagoLun arkadaşlar.tşk ederim sizlere.ßu arada oda arkadasım onur yanımdasın neden burdan su istiyorsun ha ? derslerden fırsat buldukca yazacaım arkadaslar ..
seni aramızda görmek ne güzel. Bende seni çok seviyorum. Ama sana biraz kırıldım. Oda arkadaşın Şahinkayalı olmasaydı selam bile vermeyecektin öğretmenine değil mi? Hadi bakalım. Bu seferlik affettim. Bir daha olmasın. Bu arada baban hala oyunları öğrenememiş. Allahın Ordulusu
osman hocam o zaten bilmiyor siz bana gelin bana.yok hocam ya ben üye olcaktım da buraya siteyi unutmuştum.arkadaş saolsun hatırlattı.hadi allah'a emanet hocam