Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Adım Mustafa ÖNER 1960 Çaykara-Ataköy doğumluyum. İlk ve ortaokulu Ataköyde okudum, Lise ve Yüksekokulu Ankarada bıtırdım. Diyanet İşleri Başkanlığı Merkez teşkilatında 25 yıldır çalışmaktayım.sitenize üye olmamın nedeni yöremizden güncel haberlerı takıp edıyorum güzel bir aile ortamı var, emeği geçen herkese teşekkür ederim, benide araniza bu şekilde kabul ederseniz çok sevinirim.
Mustafa bey, aramiza hosgeldiniz, ha atakoy ha sur ne fark eder, ayni yerin insanlari degilmiyiz, aramiza girdiniz bile paylasimlarinizin sonsuz olmasi umuduylan...
Mustafa bey sitemize hoş geldiniz. Aynı kurum içerisinde çalışıyoruz. Ben de Vartanlıyım. Yaylamız ordadır. Ataköylüleri tanırım. Biraz daha hakkınızda detay verirseniz daha iyi tanıma şansımız olur. Selam ve mhabbetlermle...
....Dilerim daim olsun.Duygu ve düşüncelerini yazar ve sitemize katkıda bulunursun.Sana hoş geldin diyenlerin sayfasına misafir olup,yazışmaya katkıda bulunursun.Zaten muhabbetler böyle başlar.Sitemizin amacı da tanışma ve kaynaşmadır.