Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
eğer şahinkaya nufusuna bir katkımız olduysa ne mutlu bize. aramıza hoş geldin. ama bu senin ilk gelişin değildi. daha önce de üye olmuştun. nasıl oldu, ne oldu bilmiyorum ama silindin. umarım artık üyeliğini iptal etmezler.
Binnur hanim sitemize ve sur ailesinin arasina hosgeldin, paylasimlarinin daim olmasini bekliyoruz, bu arada www.koprubasililar.com sitesninede beklerim seni, bak ben oradada hizmet veriyorum...
Ooooo yengem gelmişşşş.. Hoş geldin yenge yaa ama çok geç bir geliş oldu bu umarın telafi edersin katılımınla.. Zeynoyu öpüyorum keninize ii bakın... Görüşmek üzere..
Benim hanım seni çok tanımak istiyor Binnur hanım. Osman ile bütün gece bilgisayar başında kalınca ve beni engelleyemeyince tek çareyi seninle işbirliği yapmakta buldu. Neyse hoş safa geldin. Ama bir evden bir kurban yeter bu internet işine sen ne kadar girebilirsen kafi.