MELAHAT UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

MELAHAT UYSAL

Mesajgönderen Melahat Uysal » Prş Mar 30, 2006 4:51 pm

Merhaba Surun guzel insanlari artik bende aranizdayim, kendimi soyle bir tanitayim..
Veysel ve Necmiye Ozdasdan dogma melahat ozdas, yas aldi basi gidiyor, Vedat uysala evli 3 cocuk annesi ve herkesde habu sitede uyedur benden baska, benda dedum artik benda araniza gelecegum ve ahada geldum...

hala taniyamaduysanuz veyiselun bagdasun kizi melahat herhalde habu referans yeterli olur...
Kullanıcı avatarı
Melahat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: MELAHAT UYSAL

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Mar 30, 2006 4:54 pm

aramıza hoşgeldiniz
katılımının daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 30, 2006 5:01 pm

Anaaaaaaaaaaaa inanamiyorum kimler gelmis aramiza oy oy oy, eki yengem canum hosgeldun, dedigin gibi butun sulale burda artik tek eksik Fatma yengem kaldi artik onuda kisa zamanda uye yaptikmi burasini ele gecirmis sayiliriz haaaaa :lol: :lol: :lol: eeeeeee artik paylasimlarinin sonsuz olmasini diliyorum ev profosoru, eldum gulmekten eki allah iyiligini versin ha :lol: :lol: ..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Canan Uysal » Prş Mar 30, 2006 5:06 pm

anaaaaaaaaaaaaaaa annam burdaymiss oooo sende hosgeldin sefalar getirdin cok iyi yaptin uye olmaklaa o mubarek yuzunu burdada gorelum dimi yani seni cokkkkkkkkk seviyorum dunyanin en tatli en iyi annesi kocaman optumm kendine cok iyi bak en buyuk Sevgilerimle Ve Saygilarimla :!:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

HOŞGELDİN YENGE

Mesajgönderen Vedat Başar » Prş Mar 30, 2006 5:36 pm

Hoşgeldin yenge senide aramızda görmekten çok mutlu oldum...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yücel Ayal » Cmt Nis 01, 2006 12:33 am

ooooo... kimleri görüyoruz.şuristana hoşgeldin ne iyi yaptında geldin edirne'den selamlar kendinize iyi bakın yaza görüşürüz artık :lol:
Yücel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Nis 02, 2006 3:08 pm

Oyyyyyyy anammmmmmm eki bir geldun tam geldun ha, ben sizden kacayurum siz pesime takildunuz :) :) gercekten buralarda olman mutluluk verici, tekrardan hosgeldin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzr Nis 02, 2006 3:32 pm

Gelin görümce bu samimiyet samimidir inşallah. Melahat abla köylülerinin arasına hoş geldin.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Nis 02, 2006 3:56 pm

Sami AYAN yazdı:Gelin görümce bu samimiyet samimidir inşallah. Melahat abla köylülerinin arasına hoş geldin.

Bu samimiyet inan cok samimidir, bizim aramizda gelin , gorumce iliskisi hic bir zaman olmadi ve olamazda..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Nis 02, 2006 6:30 pm

MELAHAT ABLA NE MUTLU BANA BIR ABLAM VARDI HABU SUR FORUMUNDA SIMDI BIRDE MELAHAT ABLAM OLDU... SURISTANA HOSGELDUN ABLA.... KIZLARINLA TANISTIK SANAL ALEMDE; ANNELERINIDE TANIMAK BENIM ICIN SEREF OLDU... HEPINIZ SICAK VE SAMIMI DOLU BIR AILESINIZ NE KADAR GÜZEL... ALLAH AGZINIZIN TADINI HIC BOZMASIN... MUHABBETINIZ HERZAMAN DAIM OLSUN.... TEKRAR HOSGELDUN BAGDASUN KIZI... SEVGILERIMLE... :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Nis 09, 2006 3:25 pm

melahat uysal yazdı:Ekiiiiiiii abula butun gun haburalarda ugrasacagina cikib bizleri ziyarete gelsana, hep is is olmayur haaaaa :lol: artuk benda haburalardayum kurtulusun yok kacacak daha yerun kalmadi :lol:

Anaaaaaaa sen ne dersun ekiiiiiiii, butun gun beraber gezeruk dolasuruk, hala sitem eder durursun , istersen evin onunda cadir kurayim hemiiiii :lol: ozaman hergun gorersun beni, eki calismasakta olmayur, mecburen iselere bakiyorum, senden kacmayurum guzelum, istedigin zaman siteye gel haaaa.. :) :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Nis 17, 2006 5:24 pm

Yengecigim hani nerelerdesin, sesin cikmiyor , hani hic pesimi birakmiyacaktin, kadi cabuk pes ettun ekiiiii.. Bnede bosuna telaslandum bunlardan kurtulus yok diyeee. :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Nis 17, 2006 9:52 pm

MELAHAT ABLA GÜZEL MESAJIN ICIN COK TSK EDERIM... SAGOLSUNLAR BENDE KIZLARIN HEPSINI COK SEVDIM COK CANA YAKIN VE SICAK INSANLAR... DILERIM CANLI CANLI DA GÖRÜSMEK NASIP OLUR INSALLAH; HEPINIZLE... ALMANYADAN SELAMLAR ABLACIGIM... EV PROFOSORI...SAGA EVUNDE KOLAY GELSUN... :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Nis 22, 2006 2:54 pm

Ekiiiiiii ev profesori haniyasun eki, ya birak profesorlugu, dunya isi hic bitmez gel habu sitede birseyler yap profesorluguni birazda burda goster. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nalan Uysal » Pzt Nis 24, 2006 12:19 pm

annecegim hosgeldin gec oldi kusura bakma anca girebildim insallah bundan sonra bende burda olurum....
Nalan Uysal

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir