Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
öncelikle bu siteyi hazırlayanlara ne kadar teşekkür etsek azdır sanırım sonzuz teşekkürler. bu arada kendimi tanıtayım ahmet kazancının oğlu sami (karğanun) tüm şura vede sizlere selamlar gökçeada dan sevgiler
VAY KARDAŞIM VAY
NERDESİN SEN HE
GÖRMEZSEM ÇIKARTAMAYACAKTIM
AY Dİ ESKİ GUNLER
YAYLAYA KAMYON ÜSTÜNDE GİDERKEN
SEN BEN SONAY AYHAN FALAN KAMYONUN EN ARKA TARAFINDA TOZ BULUT KAFAMIZA ÇÖKERDİ
8 KERE TEKER PATLADI.CARŞAMBA SABAH YOLA ÇIKTIK PERŞEMBE KİNDİ YAYLAYA VARDIK
HE Mİ?
Adaş hoş geldin. Saçlar dışında değişen birşey yok. Tüm Kazancı kardeşlere selamlar. Babanın bir resmini bize ulaştırırsan bizi mutlu edersin. Muhabbetle kal.
Merhaba Sami hosgeldun siteye, ablalarindan Nurhayat benim cocukluk arkadasimdir, ona cok cok selamlarimi soyle, beni tanimatiysan, gulzade halanun mavronun kisi fatma abula haa.... cok uzun Yillar oldu gorusmedik, cocuklugumuz ayni yerde gecti yaylada, aileye herkese selamlar...
samicim nevar neyok ben gencalinun ahmet mustafanun kardaşi namı diğer krep ekreba arada gelirdin memlekete kaç zamandur gelmedun arada gel irtibatı kesmeyelim herkese selam
gönderen erhan ayal(lalaoğlu) » Cum Oca 20, 2006 8:17 pm
ooooo........! Sami ağabey nevar ne yok hayli zaman oldi artuk oldun adali dahada gelmeyusun köye vaya biz görmeyuruk neyse kandune eyi bak adada kinlere selam