SEYFULLAH DEMIR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

SEYFULLAH DEMIR

Mesajgönderen Seyfullah Demir » Cmt Oca 07, 2006 9:39 am

Ben Yukarı Şur'dan Hamsiköy'e göç eden Finavasoğullarından Sadık Uysal'ın Oğlu Ahmet Uysal'ın (Değişen İsmi Hamdi Demir) oğlu Seyfullah Demir'im. Ayrıca annemin babası aşağı Şur'dan Ahmet Güvercin'in kardeşi Hacı Şükrü Güvercin'dir. Yani anne ve baba tarafından Şahinkaya'lıyım. İstanbul'da oturuyorum.
Kendimi tanıttıktan sonra; herkesin kurban bayramını kutlar tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim.
Ayrıca Sülalemizin en büyüğü ve çok sevdiğim Şahzene ninenin hastalığına çok üzüldüm. Tanrıdan, eski sağlığına kavuşup bize yine gülücükler dağıtmasını dilerim.
Unutmadan teknolojilerin nimetlerinden yararlanıp mesafeleri ortadan kaldıran böyle şeyleri akıl edip hayata geçiren ve bu siteleri hazırlayanlara teşekkür ederim.
Seyfullah Demir

Mesajgönderen İlkay GÜVERCİN » Cmt Oca 07, 2006 10:02 am

Seyfullah ağabi siteye hoş geldin.Umarım iyisin.Ablama selam söyle.Kurban Bayramınızı ailece kutlar esenlikler dilerim.Bayramdan sonra görüşürüz.
İlkay GÜVERCİN

Mesajgönderen Seyfullah Demir » Cmt Oca 07, 2006 11:28 am

İlkaycığım bayramdan sonra görüşürüz derken ne kastettiğini anlamadım. Yani gelecek misin?
Seyfullah Demir

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Cmt Oca 07, 2006 3:16 pm

Merhaba Seyfullah; İkinci bir "Demir" olarak Siteye hoş geldin. Evet Hamsiköy'lü şur'lular olarak biraz garip kaldık doğru. Ama sende görüyorsun Şur'lular bu konuda çok samimi ve candan. Burada adeta kendimi buldum. Hamsiköy'lü Şur'lularla ilgili bir çalışma yapıyorum. Bu sitede Kırıkhan ve Gökçeada gibi yer almasını teklif ettik, Sağolsunlar aynı yakınlığı gösterdiler. Gerçekten harika insanlar. Fadima Yengeme çok selam eder ellerinden öperim. Selam ve dua ile..

NOT: İlk bakışta karmaşık bir site. Bana mesaj yazacaksan "Tanışma Listesinde" adımı bul, bana gelen mesajların en son sayfasına in (yani en son mesaja) "CEVAPLA" yı tıkla ve mesajını yaz. Ayrıca kişisel mesaj da gönderebilirsin. Listenin başında "Oturumu Aç" ın yanında kişisel mesaj" ı da kullanabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Ağaoğlu » Cmt Oca 07, 2006 4:39 pm

Seyfullaha abi hoşgeldin sefalar getirdin.
Kullanıcı avatarı
Alptekin Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Cmt Oca 07, 2006 8:09 pm

Merhaba Seyfullah bey,Şahinkayalılar sitesine hoş geldiniz.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Oca 07, 2006 8:26 pm

Merhaba seyfullah abi aramiza hosgeldin, sizleri burda gormek cok guzel, herkese selamlar...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Seyfullah Demir » Pzr Oca 08, 2006 8:58 am

Hoş bulduk canlarım. Böyle dünyanın dört bir tarafıyla her gün görüşebilmek çok güzel.
Paragafta ayaklı atışmaları gördüm çok güzel, Anadolu'nun aşıklık geleneği devam ettiriliyor. Elbette herkesin şair olması beklenemez ama Çaykaralıların bu işi, alınlarının akıyla gerçekleştirecekleri beklenebilir.
Anladığım kadarıyla kararlaştırılan bir gün yapılıyor. Haberim olursa bende katılmak isterim. Şair değilim ama şurliyim yetmez mi?
Seyfullah Demir

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Çrş Oca 11, 2006 12:38 pm

Seyfullah demir sitemize hoş geldin.Ayrıca özbilgi ailesinden akraba sayılırız.Sağlıcakla kal.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Oca 12, 2006 8:43 pm

seyfullah abi aramıza hoşgeldin
katılımının daim olması en büyük arzumuz çaılşmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Seyfullah Demir » Cum Oca 13, 2006 12:17 pm

Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. Tüm Şahinkaya sanırım büyük oranda birbirleri ile akrabadırlar. Bu da o insanların birbirleriyle daha kolay kaynaşmasını sağlamaktadır. İnşallah bu beraberlikler artarak devam eder. Sağlıcakla kalın.
Seyfullah Demir

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Cum Oca 13, 2006 1:53 pm

Seyfullah;çiğim; Kendi kendine mesaj yazıyorsun. Bu sayfa senin sayfan. Sana mesaj yazmak isteyenler burayı kullanması gerekir. Duygularını yazmak için; "Tanışma ve Kaynaşma" başlığı altında uygun yerler var. Örneğin; herkesin Bayramını kutlayacaksan, "Tanışma ve Kaynaşma Faslı" nın "ilk" sırasında, Mehmet AĞAOĞLU'nun açmış olduğu bir başlık var. Orayı tıkla ve herkese mesajını gönder. Eğer münhasıran bir kişiye mesaj göndereceksen, yine "tanışma" sayfasından o kişiyi bul "tık"la ve o kişinin sayfasına gir, tüm mesajların sonuna git ve "CEVAPLA" yı tıklayıp mesajını yaz. Mühendis efendi, İstanbul'a gelirsem kafanızı koparacağım. :oops: Bakın Şur'lu Hemşehrilerimiz ne güzel bir site yaptı. Hamsiköy'lülerin Sitesini bir elden geçirin. Ziyaretçi sayfası genellikle çalışmadığı gibi, benden başka da takılan yok! İlgi çok az :!: :( Birşeyler yapın ve İnsanları kahve köşelerinden kopararak bu siteye kanalize edin. Gözlerinden öperim. Selam ve dua ile. :lol: :D
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Oca 16, 2006 5:44 pm

Seyfullah ağabi kurban bayramınızı ailece kutlar esenlikler dilerim.İstanbula gelince yanına mutlaka uğrayacağım.selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Cevap

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Sal Oca 17, 2006 1:51 pm

Seyfullah'çığım; Bizim Site yine Abondone oldu. "hamsikoy.com" dan gidiyorum farklı site geliyor! Sana Hamsiköy Sitesinde bir Web adresi verdim. Mağura'nın sitesi. O site daha yalın. Bir bakarsan sevinirim. "www.ornekalan.com" oraya gir, bir de yorum yap ve siteyi resimleriyle birlikte incele. Bizim 58-65 model Şavroliler ondan anlayabilirler. Düşüncen hakkında da bana bilgi :lol: ver. Telefon munaranı da yazmayı unutma. Selam ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Özbilgi » Pzt Oca 30, 2006 8:49 pm

Seyfullah abi seni burda gormek guzel gecen sene gorusemedik insallah yaza gorusuruz tekrar sana hogeldin diyorum selamlar.
Kullanıcı avatarı
İsmail Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir