Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
selam ağam ne kadar yenilsekde gönüllerin şampıyonuyuz iskenderun ağlasın haline şurda ne kaldı emeklı olmaya ver elini karadenıize kısmet olursa görüşmek üzere abi
BABAM HALINIZI HATIRINIZI SORUYOR; INSALLAH IYISINIZDIR AILECE... SOYSAL AILESI OLARAK; BABAM BASTA OLMAK ÜZERE SIZLERE KUCAK DOLUSU SELAM VE SEVGI GÖNDERIYORUZ ALMANYADAN....
Gölcükten Selamlar:
Aktif durumda gördüm bir selam vereyim dedim inşallah iyisiniz,bizlerde Allaha şükür yaramaz bir durum yok hepimiz iyiyiz,görüşmek ümitiyle hoşta kal......
MERHABA AĞABIYIM SORAYIM HADIRINI
EFIKIYORSUN BIZDEN BIR IKI SADIRINI
YAYLALAR ŞENLENUYUR HAZIRLA ÇATIRINI
BEKLIYOR PERKELOĞLI BIR İKİ SADIRINI
RAŞİTA GÖRDÜM AÇ DI BAHÇEDE ERIKLERIN
ÇAKIRLARIN AĞASI ÇOK DUR NIDELIKLERIN
RUYAMDA GÖRDÜM SENI AYAKDA DERLIKLERIN
ÇAKIRLARUN AĞASI BITMEZ ÖZELLIKLERUN
Sevgili Mehmet, Sen memlekete git,ben hasretini çekeyim....Allah'a revamidir... Söz ver bana her yerde beni hatırlayacağına,soğuk sulardan içeceğine...
Abiciğim öncelikle merhaba
Kaynınızın ölüm haberi en az sizler kadar bizlerde üzüldük allahın taktiri Merhuma Allah'tan rahmet diler sizlere ve özellikle yengeme başsağlığı dileriz.
Fatma İsmail BAYYRAKTAR
Selamünaleyküm:
Kayınbiraderiniz olan Muhammet Şahinin ölümü bizleri son derece üzmüştür,sizlere başsağlığı diler tüm şurlulara sabırlar diliyorum,böyle genç yaşta aramızdan ayrılması üzücü, mekani cennet olsun inşallah.....
Sevgili Mehmet, Kaynınızın ölmüne gerçekten çok üzüldük...Böyle kısa zamanda o kötü hastalığa yenik düşmesi ecelin bir ifadesidir... ALLAH Muhammet kardeşimize rahmet eylesin.. Geride kalan bütün yakınlarına da başsağlığı diliyorum... ALLAH sabırlar versin..