MEHMET YAZAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ergün Özen » Cum Şub 02, 2007 7:48 am

dogum dunu mesajı ıcın tesekkur ederım daha once tanısma fırsatı bulamadık ayrıca aramıza hos geldın ERGÜN ÖZEN BURSA
laz_ergun_61@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Funda Altuncu » Sal Şub 06, 2007 7:57 pm

hosbulduk laz insallah milletiş tanırım be neyse hadi k.i.b by
Kullanıcı avatarı
Funda Altuncu

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Çrş Şub 14, 2007 2:51 pm

MEHMET ABİ SLM NBR NASILSIN HAYAT NASIL GIDIYOR ÇÇÇKENDINE IYI BBAAKKK BYEEEEEEEEE
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Uysal » Cum Şub 16, 2007 8:15 pm

ola hiç dema gerip kalduk haburalarda:))) la ben da isterdum gelmek işte ne yapalum bu sene böle oldı. en kısa zamanda telafi ederiz inşallah kardeşim hadi kib sınavlarında başarılar...

al sana mesaj... mesaj at mesaj at ha kudurdun.) ola nezaman gidecesun istanbula sormayi unuttum dün... hadi kardeşim sınavlarında başarılar kendine dikkat et bak soğuk oralar hasta oldu eyi geyin hadi öptümm grşrz...

ollaaaaa iii ne olsun... senden nbr kardeşim okul eziyetine gene başlıyosun önümüzdeki hafta hade allah kolaylık versin... hasta oldun havalar bozuk ola tiket eyle kendine :D hadi kardeşim grşrz...
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Şub 21, 2007 9:32 pm

SELAM MEHMET OLA KAYBOLDUGUM YOK BURALARDAYIM MERAK ETME SIRF YOGUNDUM VAKIT YOKTU HEPSI BU; BEN SITEME BAGLI BIR INSANIMDIR SENDE IYI BAK KENDUNE....

GÜZEL KARDESIM NASILSIN UZUN ZAMANDIR GÖRÜSÜP SOHBET TAZELEYEMEDIK SENINLE... UMARIM IYISINDIR INSALLAH BIR DERDIN KEDERIN YOKTUR VE OKULUN BASARIYLA DEVAM EDIYORDUR... ÖZLETME KENDINI FAZLA; ALLAHA EMANETSIN KARDESIM... HOSCA VE DOSTCA KAL...

MEHMET GÖSTERDIGIN SICAK ILGI VE SAMIMIYETINDEN DOLAYI SANA TESEKKÜR EDERIM; YAZDIGIN VE GÖNDERDIGIN MESAJLARIN ICINDE...
SENINLE TANISTIGIMA GERCEKTEN COK MEMNUNUM ALLAH IZIN VERIRDE YAZA IZINE GIDERSEKTE GÖRÜSMEYI COK ISTERIM SENINLE...
SANA MESAJLADA YAZDIGIM GIBI ÖNCELIK HERZAMAN OKULUN VE DERSLERININDIR; KENDINI ONLARA ADAPTA ET VE COK CALIS... ALLAH MUHAKKAK YARDIMCIN OLACAKTIR VE ZIHIN ACIKLIGI VERECEKTIR... KENDINE COK IYI BAK.... KARDES SEVGILERIMLE....

MEHMETIM HABU SURLI ABLAN ÖZLEDI SENI SOHBETLERDEN UZAK KALDIK BU ARALAR... BILMIYORUM KONYAYA DÖNDÜNMÜ UMARIM ISTANBULDA KEYIFLI BIR 15 GÜN TATILI GECIRMISSINDIR...SMS LE GÖRÜSMEK ÜZERE ÖPÜYORUM GÜZEL KARDESIMI....

CANIMSIN MEHMET; INAN BENI COK MUTLU EDIYORSUN SAGOL CANIM KARDESIM HERZAMAN MESAJ ATMANA GEREK YOK CAGRIN BILE BANA YETIYOR DA ARTIYOR BILE... ABLANI DÜSÜNDÜGÜNÜ BILMEK BENI YETERINCE SEVINDIRIYOR ZATEN.... BU ARALAR BIRAZ YOGUNUM; AMA EN YAKIN ZAMANDA SAKIN VE RAHAT BIR GÜNDE MUHABBET EDERIZ ALLAHIN IZNIYLE... SANA KÖLNDEN EN DERIN SELAMLARIMI VE SEVGILERIMI YOLLUYORUM...ALLAHA EMANET O.....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Cum Şub 23, 2007 5:52 pm

mehmet ne yaparsun nasılsın nasıl unı hayatı dedıklerımı uyguluyormusun :wink: bakalımm neyse kardesım kıb grsrz byy
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Cmt Şub 24, 2007 5:01 pm

slm mehmet tayfanında sana selamı war sen baglat bakalım ınt yı ama ben gırmıyorum eskısı gıbı bılıyorsunn rastlarsak konusuruz gerce sen ınt bagladıktan sonra daha cıkmazsında neyseee :D :D
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Mar 07, 2007 8:39 pm

ola mehmet kardasum gadi cok assagilardasun ama ben senin koruyucu melegin seni hic yanlıs birakırmı senin istegin,ısrarın ve tehtitlerin üzerine mecburen sana yazıyorum :D :lol: yoksa hic hal hatırını sormam simdi msn de konustuk konusacak bi sey kalmadı.Tak ismini buldum parmagım koptu 2. sayfaya düsüyordun son anda kurtardık seni neyse kib herkeze selam söle görüsürüz...

saygı ve sevgilerimizle;AHMET HAMDİ KUZU AND SEMSETTİN HAMSİCİ
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MAY-

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Cmt Mar 10, 2007 10:58 am

SELAM KARDEŞİM,
BENİM İSTEDİĞİM SADECE SENİN GİBİ İÇTENLİKLE BİR KURU TEŞEKKÜR.BUNU GURUR YAPMAYIP GERÇEKLEŞTİRENLERİN AARSINDA TOP 10 DA LİSTE BAŞISIN,TEŞEKKÜRLER.SENİ EN İYİ YERE KAYIT ETTİM.OKUL HAYATINDA YÜREKTEN BAŞARILAR DİLER,TÜM ARKADAŞLARINA SELAM VE SEVGİLERİMİ SUNARIM.MEVLANA KENTİNE SAYGILARIMLA
MUHAMMED ALİ YILMAZ

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Sal Mar 13, 2007 8:11 pm

olaa sen konyalarda bızsızz bır suru sey yapıyorsun bız kırılıyormuyuz sana sende aramıyorsun sen gel buraya telafı ederızz ama sen nasıl telafı edecen bılmıyorum
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TEBRIKLER

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Mar 19, 2007 2:26 pm

Resim

DOGUMGÜNÜN KUTLU VE MUTLU OLSUN VEFAKAR KARDESIM ..YENI YASININ SANA TAHMIN EDEMEYECEGIN KADAR GÜZELLIKLER GETIRMESINI VE HERSEYIN GÖNLÜNCE OLMASINI YÜREKTEN ARZULUYORUM... NICE MUTLU YILLARA INSALLAH... KENDINE IYI BAK VE ALLAHA EMANET OL; DERSLERINDE DE ÜSTÜN BASARILAR DILERIM GÜZEL KARDESIM....ÖPÜYORUM SENI SEVGI VE SELAM GÖNDERIYORUM.. :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Mar 19, 2007 2:53 pm

doğum günün kutlu olsun inş yeni yaşın sana uğurlu gelir manita edinirsin inş :P kontürüm yok o yüzden msj atamadım unuttum sanma sakın... :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gökhan Boruzancı » Pzt Mar 19, 2007 3:06 pm

kardeşim doğum günün kutlu olsun .nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllara .
Gökhan Boruzancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömür Pehlivanoğlu » Pzt Mar 19, 2007 6:08 pm

ooo bacanak dogum gununmu dogum gunun kutlu olsun o zaman artık degılse bıle ben baskasının yalancısıyım hade öptm
Kullanıcı avatarı
Ömür Pehlivanoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzt Mar 19, 2007 8:24 pm

dogum gunun kutlu olsun olsun mehmet , yeni yasin sana mutlulukk , saglik getirsin insallah hersey gonlunce olsun
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir