CENGIZ SELİMOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Mar 11, 2008 4:50 pm

Sevgili Cengiz,
Programlarından dolayı seni kutluyorum,devamını dilerim ,,,,,
Köydeki evinizin çalındığını duyduk,geçmiş olsun...Canınız sağolsun..Benim başıma 2 defa gelen hırsızlık olayını çok iyi bilirim...Hayırlısı olsun !!!!!!!!!

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Mar 11, 2008 4:53 pm

Gengiz bir sorsana bu Muzaffer hocama hırsızlığın hayırlısı nasıldır.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Çrş Mar 19, 2008 5:24 pm

Cengiz abi merhaba öncelikle yapmış olduğun prokramdan dolayı seni teprik ediyorum gercekten çok güzel yayın yapıyosunuz valla helal olsun prokramda yapmacık hiç bir yanınız yok tekrar teprikler abi.
Valla abi işlerden dolayı pek karşılaşamıyoruz ben bilmem duydunmu Samsuna taşındım 8 aydır burdayım Trabzona geldiğim zaman yanına inşallah uğrayacağım
Saygı ve sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

CENKIZ SELIMOGLU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Çrş Mar 19, 2008 8:35 pm

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.SENINLE KURUR TUYUYORUM
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Prş Mar 20, 2008 8:53 pm

MRB DEĞERLİ KAYINCO ANÇAK HATIRLANDIK BİZLER HER HAFTA PROĞRAMINA İLETİ İLE KADILIYORUZ.YAYININ HAYIRLI OLSUN.
AYŞE NİN DE SELAMI VAR.İSKENDERUN DAN SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Cum Mar 21, 2008 12:18 am

Enişte mecbur hatırlayacaz seni :D ama siz şu kırıkhan ve hadi tayfası karıştınız ne bileyim dedim karıştırmamak için sordum :D bu arada sesunda çok cıkmasın ha :D ayşeye bendenda çok selam.O büyük kızınada de dayını de tanımadınmı aynen oyle de ona.unuttu bu yakışıklı dayısını :D Neyse enişte görüşelim herzaman bu arada evdede bir odayı boşalt :D oralara geldukmi programa evumuz var hele senun ev bizum ev :D yigenleriminde gözlerinden öpüyorum
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatmanur Sever » Cum Mar 21, 2008 3:35 pm

MERHABA CENGİZ DAYI. SENİ TANIMAZ OLURMUYUM TANIDIMDA BU ARALAR DERSLER, SINAVLAR, DERSHANE FALAN HEPSİ ÜST ÜSTE GELDİ BİRDEN. KARIŞTI. YOĞUNDUM. YAZAMADIM. BABAMIN FORMUNDAN OKUDUM. ŞİMDİDE GÖNLÜNÜ ALAYIM DEDİM. YER AYIRIRIZ SEN GELİRSEN. EV GENİŞ. NEYSE GÖRÜŞÜRÜZ. BAY BAY.
Kullanıcı avatarı
Fatmanur Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatmanur Sever » Cum Mar 21, 2008 3:38 pm

TAMAM BEN SENİ İZLERİM TV DE. BENDE ÖPÜYORUM. GÖRÜŞÜRÜZ.
Kullanıcı avatarı
Fatmanur Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Cum Mar 21, 2008 5:47 pm

MERHABA CENGİZ NOTUNU OKUDUM,KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK BEKLİYORUZ. ÇOK DA MEMNUN OLURUZ SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 24, 2008 8:55 pm

Sevgili Cengiz,
Çanak olmadığı için seni seyretmem her zaman olmuyor..Ama bu akşam PC den programını baştan sona kadar seyrettim..

Seni ve Muhammet Aliyi kutluyorum,,,

Gelecek hafta ben inşallah yine seyretmeğe çalışacağım..Benim için bir parça çalarsan memnun olurum...

Başarı ve teşekkür ve selamlarımı sunarım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

CENGIZ SELİMOĞLU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Pzt Mar 24, 2008 9:35 pm

Cengiz bey poraminizi seyrekmek lutfuna kavusdugum icin gentmi sansli his ediyorum .Bizleri hafdada bir gere eylentirtigin icin tesekurler senden bir isdegim yok senden olan senin basarili olmantir butun dualarimiz seninletir allaha ement ol herkese selamlar
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatmanur Sever » Sal Mar 25, 2008 5:12 pm

MERHABA CENGİZ DAYI. PROGRAMINI İZLEDİM. HEMDE BİTENE KADAR. HER HAFTADA İZLİYORUZ. MESAJ ÇEKİYORUZ. SELAM VE ÖPÜCÜK GÖNDERDİĞİN İÇİN DE NİSANUR VE BEN AYRI AYRI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. HAFTAYA TEKRAR İZLEYECEĞİZ. İYİ BAŞARILAR. GÖRÜŞMEK ÜZERE. HOŞÇAKAL. BAY BAY.[/b]
Kullanıcı avatarı
Fatmanur Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kadir Kama » Pzr Mar 30, 2008 2:19 pm

SLM CENGİZ ABİ. PROGRAMİNİ DEVAMLI İZLİYORUM. ÇOK GÜZEL BİR PROGRAM OLUYOR. ABLAM, ENİŞTEM (SİNAN), FATMANUR VE NİSANUR HEP BİRLİKTE İZLİYORUZ. BENİM DÜĞÜN ABİ 13 NİSAN 2008 GÜNÜ KIRIKHAN ÖĞRETMEN EVİNDE OLACAKTIR. GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE İYİ GÜNLER DİLİYORUM. :lol: 8) :x
Kullanıcı avatarı
Kadir Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 31, 2008 1:26 pm

Cengiz Merhabalar:
Size bu mesajimi iki nedenle yazıyorum,birincisi bayağı bir zaman oldu sitedeyim sizinle görüşemedik,ikincisi ve önemlisi ben uydudan yararlanamıyorum ihmallik almadım gecen hafta misafirlikte idim orada senin proğramını izledim hayırlı olsun için,bu proğramlarını devamı bizi mutlu yapar yolun açik olsun inşallah,sağlikli,sıhhatlı günler seninle olsun görüşmek üzere.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Çrş Nis 02, 2008 10:02 am

shur köyünün dünyaya yayın yapan sesi cengiz abi, programın öncelikle çok güzel diğer programlardan farklı otantik bir havası var.....abi salı akşamları yusuf cemal kemencenin sesi 1. pazartesi sıladan gurbete 2. başka da prıgram tanımam.......
....cengiz abi, her hafta bütün karadeniz müziği severler gibi ben de programını ilgiyle seyrediyorum ve geçen her hafta kendinden daha emin daha tecrübeli bir programcı olarak karşımıza çıkıyorsun...seni ilk televizyonda gördüğüm zamanları düşünüyorum da bir insan ancak bu kadar kendini geliştirebilir diyorum, başarılarının devamını diliyorum.......
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir