MEHMET AYDINLI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Birsen Çelebi Sarı » Pzt Haz 18, 2007 4:24 pm

çok tşk ederim ederim mehmet abicim güzel dileklerin için
Birsen Çelebi Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sezai Ataman » Pzr Eyl 30, 2007 12:40 am

hoşbulduk ilgine teşekkür ediyorum ayrıca resimlerin harika
Kullanıcı avatarı
Sezai Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Eki 12, 2007 3:58 pm

Merhaba Mehmet Tüm ailece ramazan bayramınızı kutlar hayirli günler dileriz
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Senem Selimoğlu » Cum Kas 23, 2007 7:44 pm

mehmet amca mesajın için teşekkür ederim babamın selamı var koltukta uyuması sitede bile öğrenilmiş :lol: okulumda elimden geldiğini yapıyorum tek :wink: rar teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
Senem Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Cmt Kas 24, 2007 9:52 am

Mehmet Merhaba!
Kinayeli bir turku attin.
Ama maalesef mesaji alamadim.
Agizinda bakla varsa cikar oni!

Hasret Kardesin...
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Kas 24, 2007 4:22 pm

:arrow: Merhaba Mehmet;
Bu günlerde yük hep senin üzerinde....Elbette işin kolay değil...Hele benim gibi iki de bir istekte bulunanlar çok olursa yandın....

Sana ulaşmak zor..Msn her zaman kapalı görünüyor.Maşallah görünmez oldun...Bu sayfada her şey konuşulmaz...O zaman sana sadece özel mesajla ulaşabiliyorum...Sık sık özel mesaj gelecek..Yeter artık diyene kadar..

Selam ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adem Kahveci » Çrş Kas 28, 2007 3:39 pm

manilerin güzel.. siteye olağan üstü katkılarını da zevkle izliyorum..sağolasın ..ama yazdan kırgınım..bimem nasıl giderebilirsin...selam ve muhabbetlerimle...
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gülden Güvercin » Çrş Kas 28, 2007 7:31 pm

Hoşbulduk mehmet abi.abimi hiç görmedim ben sitede.Üye oldumu bilmiyorum.ABİ EMEĞİNE SAĞLIK çok çalışıyosun sen bu sitede.yükünü hafifletmek isterdim de yetişemem senin hızına .saygılar abi....
Kullanıcı avatarı
Gülden Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 02, 2007 6:46 pm

Merhaba Mehmet nasilsin??

Gecen gun ozelden mesaj yazdin winampla ilgili daha simdi okudum pc basinda degisik kisiler olunca bende sitede acik oldugumdan onlar okumus benimde haberim olmadi mesaj geldiginde, neyse uzatmayayim winamp 5.5 bende calisiyor hic sorunsuz sende neden kuramadin anlayamadim, insallak kisa zmanda msnde karsilasirizda o sorunu cozeriz :) bu aralar msnlere fazla takilamiyorum giden gelenlerim oluyor bos zamimdada siteyle ugrasiyorum, simdilik eski winampla devam et bakalim :) kendine iyi bak kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Temel İşçi » Pzt Ara 17, 2007 9:08 am

teşekkür ederim. kusura bakma gec cevab verdim
iş dolayısıyle .
Kullanıcı avatarı
Temel İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzt Ara 17, 2007 9:03 pm

selam mehmetçiğim ilginiz çok hoştu ....
...paylaşmak keyifli ancak geri dönüşümmü olunca çok daha mükemmel..
....ha birde sitem yapsam
....sanırım alınmasın
......selam yazmıştım ama selamın gelmede yoksa geçıkmelimi yaptın.
...muhabbetlerimle kal
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 09, 2008 9:51 am

Arkadaşlar beyler köylülerimizin çoğu www.google.com köyümün adını yazıyor orada çıkan www.sahinkayaköyü.com u biliyorlar forumdan çoğunun haberi yoktur. Kişiler. Çıkan ana sayfayı hep takip ediyorlar. Ben ne kadar baktımsa ana sayfada kimler online yerine her zaman orada 30–50 civarında kişi görülmektedir. Ayni zamanda forumda üç beş kişi oluyor. Hatta forumda çoğu zamanlar tek başına nöbetçiyim.
Bazı kişiler ile konuştuğumda örneğin Ahmet GÜVERÇİN (İslam un Ahmet abı) benim fotoğraflarımdan bahs edildiğinde soruyorum ne kadar fotoğrafımı gördün kişiler 5-10 söylüyor. Bu da Sami Ayan’ın ana sayfaya forumdan alıp koyduğu ve benim ona verdiğim resimlerdir. Söylüyorum kişilerin forumdan haberi yok.
Bizim köylülerimizin çoğu kamu kurumlarında çalışmaktadır. Günümüzde tüm kamu kurumlarında bilgisayar ve internet vardır. Herkes köyün sayfasını acıyor, Fakat forumu sayfaları hem üyelik istiyor çoğunluk forum ne demektir bilmiyor. Ben 46 yaşında oldum forum denildiğinde düzenlenmiş bir evrak bilirdim. Bu site de böyle bir şeyi gördüm. Sonra www.google.com köyün adını yazdığında forum sayfası çıkmıyor. Kişiler daha ne bilsin duyan gören veya internet bilgisi olanlar ayrı onlar bilebilir. Bir şeyler yapmamız lazım.
Şimdi bu gün günlük yazışma sayfasında da belirdiğim gibi www.sahinkayaköyü.com ana sayfasında şu forumu tanıtıcı yazı yazalım ve yazının hemen altında forumdaki ilgi çeken bölümlere direk giriş linki yapalım. Gerekirse üye kaydı istemeden giriş verelim.
Daha önce bu durum haber olarak yapıldı. Fakat haber iki üç günde yeni haber verildiğinde kayıp gidiyor. Bu yüzden devamlı görülecek bir yer olması gerekmektedir. Bence bunun yeri de yazar olarak tanıtılan kişilerin olduğu yer uygundur.
Belki bazıları bana kızacak fakat olsun ana sayfada devamlı duran yazarlar ve resimleri var. Yazı yazanlar tamam da orada ben hiç site de rastlamadığım kişiler var. Onların ad ve resimleri orada durması şart mı bence orada forumun reklâmını koyalım. Kişileri kızdırmağa gerek yok, ne bileyim yazı yazmayanlar mı kaldırılır veya resimler biraz dana küçültülüp bir yer mi kazanılır.
Bu ana sayfada ilgi çekecek şekilde büyük yazılar ile olsa daha iyi olur. Oradan forumun bazı bölümlerine direk üye girişi istemeden link konulursa kanımca foruma katılımı artırırız. Bunlar tartışılıp yöneticiler tarafından değerlendirilir. Bu benim görüşüm katılıp katılmamak sizlerin elinde; Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Oca 29, 2008 10:27 am

Merhabalar, eskiden site forumu yeni görümüne geçmeden önce özel mesaj geldiğinde küçük bir ekran çıkıyordu haber veriyordu. Veya oturum açtığımızda kişisel mesajlar parantez içinde rakam yazıyordu. Yine haber veriyordu
Şimdi ise bu durum yoktur. Bana şahsıma özel mesajlar geldi yeni farkına vardım. Bu durumu bir kontrol eder misiniz? Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Oca 29, 2008 10:29 am

Bu işler ile ilgilen, yoksa darbe yaparım.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Şub 07, 2008 12:28 pm

Merhaba Mehmet vallah hava raporunu az once gunluk sohbet basliginda sundum tekrarlamayayim :D :D Bizim kendi havamiz ise allah cok sukur iyi gidiyor yok bir yaramazlik....

Bakiyorum sitenin temel taslarini duzdun siraya eyi yapayusun belki kendilerini gorurlerde utanur siteye geri gelurler :D :D deyeceksun nerde onlarda o kafa :D haklisun :D kolay gelsin sen yazmaya devam et...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir