Slm guzeller guzeli halacigim nasilsin iyimisin? eki daha dun gorustuk ama yinede ozledim seni neyse bugunluk bu kadar bunlari soylemek istedim sana SENI COK SEVIYORUM bye kendine iyi bak
Yarim cok iyiyim sen nasilsin? yazmasaydin kiskanmazdim merak etme birbirimizi niye kiskanalimki romana aktif olmayi caliscam zaman bulabilirsem cunku derslerden basimi kaldiramiyorum umarim yakin bir zamanda tekrar gorusuruz ve yine gecen gibi Turkiye-Yunanistan savasina devam ederiz sen anlarsin ne demek istedigimi kendine cok iyi bak cocuklari op benim icin ve ismail amcaya selam soyle gorusuruz bitanem optum bye....
ekiiiii ben sana hic kusermiyum oyle sey mi olur biricik halam var onada kusersem ne yaparum ben sadece bana yazmani bekliyodum cunku sira sendeydi canikom sen sakin bana kusersun ha yoksa seninle barisana kadar oooooooo aylar gecer cok zor ikna ederum seni barismak icin kendine cok iyi bak umarim hafta sonu gorusuruz optum seni
sevgili halacigim hasta oldugunu okudum ve cok uzuldum yigenin kurban olur sana gelip opiyim senide hemen gecsin kendine cok iyi bak fazla usutme zaten bu aralar havalar cok soguk sakin disari cikarsin ha insallah yakinda iyi olursun ve ins gorusuruz opuldun canim bye
Aynen oyle halacigim bir yigen bu kadar halasina benzeyebilir sen hasta oldunmu ben sana cok uzuluyorum o yuzden bende uzuntuden hasta oluyorum acini seninle paylasmak istiyorum.Evet hafta sonu gorusemedik o yuzdende hasta oldum cabuk goruselimde hastaliklarimiz gecsin seni cokkk ozledim yarim benim SENI COK SEVIYORUM canim kendimize iyi bakalim gorusmek dilegiyle opuldun bye
ayyyyyyy canim benim yerim seni tamam bundan sonra doktoru cagirma ben hemen kosar sana dolu dolu opucekler yaparim yeterki sen iste Nevgin sana feda olsun canimin ici valla bende seni gordm daha iyi oldum nasil olsa tatiler yaklasiyo o zaman birbirimizi daha cok goruruz kendine cok iyi bak opuldun bitanem
oy oy yarim benim yine hastami oldun hemen kosa kosa geliyom yeterki sen iste bir opucuk ile hersey hal olur merak etme bu arada evet tatil haftaya hele sukur cunku valla okuldan simdiden bektim

neyse kendine cok cici bak opuldun canikom