FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ebru Ayan » Pzt Eki 16, 2006 6:43 pm

Merhaba Fatma,
kaymak hazır,bi tek kuymak yapmak kaldı.oda tekrar geldiğiniz zaman pişecek.anneminde selamları var.yine bekleriz.gülen yüzler görmek bizi mutlu eder.
Ebru Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Sal Eki 17, 2006 10:50 pm

MERHABA FATMA ABLA.BAK TEKRAR BU KÖYÜME DÖNDÜM.BU ARALAR ÖTEKİNE TAKILIYODUM.NASILSIN.BU YIL MEMLEKETLERİ BAYAĞI GEZMİŞSİN.KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN VE RESİMLERDEN ÖYLE ANLAŞILIYOR.KIRIKHANADA UĞRAMIŞSIN.BEN TEMMUZ SONUNDA DİZDEN AMELİYAT OLDUM 1.5 AY HİÇ EVDEN ÇIKAMADIM. KIRIKHANA DA GİDEMEDİM. GEDİK YAYLASINDAYDIM. O YÜZDEN HİÇ DENK GELMDİK. İNŞALLAH SENEYE KARŞILAŞABİLİRİZ BİRYERLERDE. KENDİNİZE İYİ BAKIN.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevgi Dincer » Çrş Eki 18, 2006 1:28 pm

Şahinkaya köyüne sizin nezdinizde çok teşekkür ederim ablacım.Burdakı ilgi alaka benı çok mennunetti.Başarılarınızın devamını dilerim.

sevgilerimle

Ben de bu sitedekileri sevdim ablacım.Şu aralar biraz yoğunum malum yıl sonu yaklaşıyor hesaplar kitaplar dökülmeye başladı yavaş yavaş.Sen nasıl oldun? msn adresın var ise alabilir miyim? öptüm seni.

sevgilerimle

Ablaların ablası ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın?Bizler aynı çalışıyoruz.Muhtasar Beyannameler cuma günü son onlarla uğraşıp duruyorum.Senin işlerin nasıl halin keyfin yerinde inşaallah.Allah bozmasın.Mmübarek günlerin sonuna geldık ama ben bu ramazan gercekten cok yedım basküle cıkınca yarımsaat kendıme gelemıyorum.
Ergün abim o anda onlıne idi yoksa elbette haberım vardı siteye üye olduklarından.Tahsin gece uyurken bile siteyle ilgili konuşmaya başladi.Korkayrum oni kaybediyorum.:):):)
Kullanıcı avatarı
Sevgi Dincer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Eki 18, 2006 2:48 pm

Slm guzeller guzeli halacigim nasilsin iyimisin? eki daha dun gorustuk ama yinede ozledim seni neyse bugunluk bu kadar bunlari soylemek istedim sana SENI COK SEVIYORUM bye kendine iyi bak

Yarim cok iyiyim sen nasilsin? yazmasaydin kiskanmazdim merak etme birbirimizi niye kiskanalimki romana aktif olmayi caliscam zaman bulabilirsem cunku derslerden basimi kaldiramiyorum umarim yakin bir zamanda tekrar gorusuruz ve yine gecen gibi Turkiye-Yunanistan savasina devam ederiz sen anlarsin ne demek istedigimi kendine cok iyi bak cocuklari op benim icin ve ismail amcaya selam soyle gorusuruz bitanem optum bye....

ekiiiii ben sana hic kusermiyum oyle sey mi olur biricik halam var onada kusersem ne yaparum ben sadece bana yazmani bekliyodum cunku sira sendeydi canikom sen sakin bana kusersun ha yoksa seninle barisana kadar oooooooo aylar gecer cok zor ikna ederum seni barismak icin kendine cok iyi bak umarim hafta sonu gorusuruz optum seni

sevgili halacigim hasta oldugunu okudum ve cok uzuldum yigenin kurban olur sana gelip opiyim senide hemen gecsin kendine cok iyi bak fazla usutme zaten bu aralar havalar cok soguk sakin disari cikarsin ha insallah yakinda iyi olursun ve ins gorusuruz opuldun canim bye

Aynen oyle halacigim bir yigen bu kadar halasina benzeyebilir sen hasta oldunmu ben sana cok uzuluyorum o yuzden bende uzuntuden hasta oluyorum acini seninle paylasmak istiyorum.Evet hafta sonu gorusemedik o yuzdende hasta oldum cabuk goruselimde hastaliklarimiz gecsin seni cokkk ozledim yarim benim SENI COK SEVIYORUM canim kendimize iyi bakalim gorusmek dilegiyle opuldun bye

ayyyyyyy canim benim yerim seni tamam bundan sonra doktoru cagirma ben hemen kosar sana dolu dolu opucekler yaparim yeterki sen iste Nevgin sana feda olsun canimin ici valla bende seni gordm daha iyi oldum nasil olsa tatiler yaklasiyo o zaman birbirimizi daha cok goruruz kendine cok iyi bak opuldun bitanem

oy oy yarim benim yine hastami oldun hemen kosa kosa geliyom yeterki sen iste bir opucuk ile hersey hal olur merak etme bu arada evet tatil haftaya hele sukur cunku valla okuldan simdiden bektim :( neyse kendine cok cici bak opuldun canikom
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Taner Çelebioğlu » Çrş Eki 18, 2006 2:53 pm

hoşbulduk fatma abla bende burda olmaktan mutluyum bide artik şu yalniş anlaşilmalar olmasa daha iyi olacak kendimi suçlu hissediyorum fakat şundan emin olabilirisn bu isimden artik sadece bir kişi girecek o da ben kendinize iyi bakin görüşmek üzere.....

fatma abla bu arada şu fotograf koyma işi şu anda düşünmüyorum bir sorun yoksa ama bir gün olacak söz.....

yok canim seni kırmakmi ne haddime fatma abla yaylada farkındaysan başim eğik yürüyordum yüzümü ancak özel insanlar görer şaka ya yakında fotoyu kayacam söz
Kullanıcı avatarı
Mustafa Taner Çelebioğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Çrş Eki 18, 2006 3:55 pm

halacigim cok haklisin pek buralarda degilim ama inan elimden geldigi kadar geliyorum buralara ve gelmeye devam edicegim yazdigin icin cok cok tskler I LOVE YOU optum...

halacigim ne desen haklisin ama bak yakinda tatile giriyoruz soz daha cok ugricam siteye girmesem dov beni :) kib optum
Kullanıcı avatarı
Nalan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Çrş Eki 18, 2006 4:15 pm

ablacım merhaba. evet sorma yaa zaman iyice daraldı. tam 10 gün var düğüne hayırlısıyla :) bilirsin yoğunluk ve heyecan oldukça çok. keşke sende gelebilsen düğüne. öpüyorum seni ablacım görüşmek üzere
ha buarada derneğin düzenlediği iftar yemeğine ben de katıldım,hatta horona bile kalktım eki,sorma bülentin hayreti şaştı :lol:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 18, 2006 9:41 pm

....Merhaba Fatma,

...Teşekür ederim.Şu an iyiyim.Sanırım hasta olduğumu "Bugünkü halini anlat bakalım" sayfasından öğrendin.Evet ikinci bir kriz gibi bir şey geçirdim.Fakat nerden ileri geliyor anlayamadık.Çaresine bakacağız inşallah.Onun için siteden biraz daha ayrı kalabilirim.Hafta sonu İstanbul'a gideceğim.Orada bir kontrölden geçmek istiyorum.Hayırlısı..

...Sitede bayağı değişiklikler oluyor.Hayırlısı olsun.Daha önce yazdıklarımı inşallah hayata geçirirsiniz.Ziyaretçi defteri,kontrollu üyelik şu an aklıma gelenler.Son "ismi değişen üyeler" yazını okudum.Dilerim bütün üyelerin isimlerini öyle değiştirme başarısını gösterirsiniz de site güzel bir duruma gelir.Bir de yeni üye olacak olanın uyması gereken veya yapması gereken şeyleri de tespit edip üyelerin dikkatine sunarsanız.Yeni üye olan kişi hem acemilik çekmez hem de sitede bir uyum olur.

....İyi çalışmalar.Sanırım bir iki gün daha buradayım.Görüşürüz inşaallah.

....Selam ve sevgilerimle...

.....Merhaba Fatma,

...Seni çok iyi anlıyorum.Sen de benim gibi kimsenin kırılmasını istemiyorsun.Haklısın.Ama böyle ciddi bir sayfada da yapılmazki ! Her şeyin bir yeri var değil mi? Ben de tatlı bir dille düzeltmesini istedim. Onun gibi 2 kişi daha vardı.Onlara da yazdım.İstiyorum ki her şey iyi olsun. Gençlerin bu uyarılardan kırılmaması lazım.

.....Herşey iyiye gider inşallah.Ama ben bulduğum dostları kaybetmek asla istemem.Gençlerin beni anlayacağını ümit ediyorum.

.....Selam sevgiler gönderiyorum.....

.....Sana çalışmalarında başarılar dilerim.Dilerim ömür boyu bu iyi niyetin hep devam etsin.Edeceğine zaten inancim sonsuz.

....Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Çrş Eki 18, 2006 9:53 pm

ABLACIM YANİ SANA NE DİYİM BEN! MADARA ETTİN BENİ TÜM SİTEYE ÖZELLİKLEDE UYUZ ERHAN BEYE!! :cry: DAHA ÇENESİNDEN KURTARAMAM ABLA YAAA :cry: AMA BENDEDE ONA KARŞI PEK Bİ ŞEYTANİ FİKİRLER UYANDI :evil: :twisted: NE ETSEM BİLMEMKİİİ :roll: SERSEMMİ ONUN İPLİĞİNİ ŞUR PAZARINA :lol: 8) VALLA ABLA KİMSEDEN GİZLİMİZ SAKLIMIZ YOK AMA NAPALIM BÖYLELERİ ÇIKIP DALGA GEÇİYO UYKU TULUMU DİYE :) VALLA BEN KÜÇÜK BEY GİBİ TAVUK DEİLİM ERKENDEN YATAMIYOM MALUM YENİ GELDİM İŞTEN ANLAŞILDIĞI ÜZRE MECBUR UYUYCAM AYAKTA DURAMAM YOKSA :wink:
NEYSE ABLACIM UMARIM MUHASEBE TUTMUŞTUR :D BENDE SANA MSJ ATTIM ALMIŞSINDIR HERALDE. ÇOOOK ÇOK ÖPÜYORUM ABLACIM KENDİNE HAS BAK OLDUMU! CİMCİMELERİDE ÖP BENİM İÇİN :wink:
İSMAİL ABİMEDE SELAMLAR OOF NE UZUN YAZDIM YAAA ÜSTELİK GRİP AŞISIDA OLDUM BUGÜN İYİ DERMAN VAR KOLLARUMDA DAHAA :D :lol:
HAYIRLI GECELER ABLACIM! REBBE EMANET :lol:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Prş Eki 19, 2006 12:23 pm

Ablaaaaa burdayım canım benim hayde çal benum Y leri bekleyurum öptüm seni kocamaannn.

Abla o kadar dedim sana kendine dikkat et diye ama dinleyen yok ki Geçmiş olsun ablacım gelip bakayim sana iyileştururum seni ha ne dersun dikkat et ablam havalar soğukmuş orda iyi giyin sen bize lazımsın öpüyorum seni hade biran önce iyileş üzme beni

İyiyim ablacım ne olsun bildiğin gibi herşey bi değişiklik yok yani.Sen nasıl oldun iyileştin mi?Bu aralar bende pek girmiyorum msn ye ablacım işler bitsin sonra yine aynı ekip biz yıkarız ortalığı :lol: O gün çaldığında dinledim Y lerimi olurmu ablam ben sana kızabilirmiyim yoğunluk bitsin biz yine devam ederiz.Unutmadan Kandilin mübarek olsun ablacım aklımda ve duamdasın seni çok öpüyorum görüşmek üzeree Allaha emanet ol :)
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Prş Eki 19, 2006 8:13 pm

bu sitede bir rahatlık yok mu :x
biri yazddığım yaaazıları siler diğeri kullanıcı adımı değişir başka biri de gelir şifremle oynar
eğer bu siteye ben bir daha girersem ne olayımm
şimdide özel mesaj atma yerimi kapatmışlar
her uğraşanı ajandaya yazıyorum ve değerli üyeler bu kişileri size şikayet ediyorum
gereken dersi verin.
saygıya değerlere sadece saygılar
MUHAMMED ALİ YILMAZ

merhaba yenge

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Cum Eki 20, 2006 9:02 pm

YENGE NASILSIN GÖRÜŞEMEDİK OKUL İŞLERİ ÇIKINCA BENİM FIRSATLARBİTTİ RAMAZANDA GİRİNCE EPEY ARA VERDİM AMA İNAN SAHURDA SİTEYİ TAKİP EDİYORUM İKİZLERDE ÖYLE BİLGİSAYARI KURCALIYORLAR ONLARIN YÜZÜNDEN BİLGİSAYARA GİRMİYORUM
NEYSE SEN NE YAPIYON ANNEN GELDİMİ ABİM NASIL KAMERADAN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA MAŞALLAHI VAR YENGE RAMAZANDA KİLO KAYBINA UĞRADINIZMI DİYETE DEVAMMI
BENDE ZAYIFLADIM İNŞALLAH GERİ ALMAYIZ
NEYSE HADİ YİNE GÖRÜŞÜRÜZ
HOŞÇA KAL
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Eki 22, 2006 4:22 pm

E KIIIIIIIII HABU SITEDEKI YOLDASUM SIRDASUM CANIM ABLACIM NE HABER NASILSIN? DILERIM SENINLE GÖRÜSMEYELI IYISINDIR INSALLAH.... BENDE BUGÜN BIR FIRSAT BULDUM YEGENIMIN BILGISAYARINDAN SIZLERI BIR ZIYARET EDEYIM DEDIM..... INSALLAH YAKIN ZAMANDA BENDE SIZLERLE TEKRAR BIRLIKTE OLACAGIM BILGISAYARIM ONARILMAK ÜZERE INSALLAH...........

BURNUMDA TÜTTÜGÜNÜ BILIYORSUN DEGILMI MAVRINA INAN SIZLERI VE SITEMIZI COK ÖZLEDIM IZINDE BILE OLAN BITENI BURADA SIZLERLE PAYLASMAK BIRTÜRLÜ NASIP OLMADI... NEYSE BEN KISA KESEYIM INSALLAH COK AMA PEK COK YAKINDA SIZLERLE YINE CANLA BASLA BIRLIKTEYIM ALLAHIN IZNIYLE...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Pzr Eki 29, 2006 8:34 pm

Fatma Merhaba;

Evet haklısın, ben de kontrol ettim; diğer işlerle uğraşırken kendi sayfalarımızda birbirimize hiç bir şey yazmamışız. Sayfana gelip de bakayım derken malum "vileda" diğer mesajları da birleştirdi (çok ilginç değil mi? :-) ). Önümüz kış, inşallah kışın da güzel bir forum olur da bahara, yaza ve Kuşmer'e güzel anılarla çıkarız. Kolay gelsin sayın adminim.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eki 29, 2006 10:17 pm

....Merhaba Fatma,

...Sakın birilerine kızıp da bizi yanlız bırakma.Sanırım Cuma günü paragafı açtıktan sonra yoksun.Hayırdır.Özel mesaj yazdım,cevabı gelmedi. İnşallah rahatsız değilsin.Aman Fatma Özbilgisiz site öksüz demektir.

....Bu arada senin ve benim özel köşelerimizden 3 sayfa birden silinmiştir. Bu neden oluyor. Özel sayfa çok önemli... Zaman zaman bakıyorum ki sayfama kim ne kadar misafir oluyor.Hele şimdi Gölcükte değilim. Sayfama misafir olanların isimlerini de alamadım.Yeni yazanlara cevap yazacaktım,açtım ki silinmiş.Bazı arkadaşlar kızmakta haklı ! Değil mi? Sağlık olsun..... Ne yapalım.Sişte düzene girsin diye uğraşırken biz suikaste uğruyoruz.Bundan önce defalarca mesajlarım silinmiş,sesim çıkmadı.Ama özel sayfadan silinince üzüldüm tabi...Haber verilseydi,not alırdım.İyi olurdu.... Ne diyelim. Elimizde birşey yok.

....Birileri bu sitenin yok olmasını istiyor ama anlayamadık ki kim? Yazık! Halbuki ben köylülerime buradan kavuştum.Birçok dost edindim.Bırakında bu kadar güzel site devam etsin.Ne olur... Tabi bu sözüm sana asla değil.Yapanlara bir sitem mahiyetindedir. Ben köyüme ve köyümün insanlarına aşığım.Her ne olursa olsun ben son kişi kalıncaya kadar devam edeceğim inşallah.....

....Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir