MERVE AYDINLI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Oca 28, 2007 3:26 pm

Canim benim,buralarda tekrardan yazilarini gormek cok guzel, ozluyoruz seni, seninlede buralar cok daha baska oluyor, ise basladigina sevindim, yorucu oldugundan eminim, kolay degil, hemis,hem ev, allah yardimcin olsun...

Ise baslaman bizim acimizdan iyi oldu,buralara artik ugrama imkanin oluyor, surun en guzel gelini kendine ve etrafindan bulunan herkese cok iyi bak, herkese selamalar, optum seni kocaman....

Sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Oca 29, 2007 7:23 pm

Merhaba canım iyiyim ne olsun herşey bildiğin gibi tek değişiklik nakışa gidiyorum canım :) Eee düğün yapmak için önce çeyiz hazırlamak lazım dimi :P çeyizler hazır olsun sonra düğün işinede bakarız bi ara :lol: Egiii hayırlı olsun canım işin ee çalış çalış sonra evde oturmak zor geldi tabi dimi ama iyi oldu bu iş sayesinde seni buralarda gördük özlemiştik seni canım :) keşke msn muhabbetleride olabilse :( işe başladın diye gelmeyeceğimi sanıyosan yanılıyosun şekerim sen hazırlan şöyle pastalar börekler yap ben gelirim :lol: Öpüyorum canım seni kocaman herkese çok selam söyle sevgilerimle kal....
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Şub 16, 2007 2:00 pm

Ekiiiiiiii ne yapayim gorusmek istiyorlar benimle, sende gorusmek istedigin an nerde oldugumu biliyorsun,bana nasil ulasacaginida biliyorsun seninlede goruselim :lol: :lol: :lol: Yazin allah nasip ederse gelecegiz,agutos 2 dedimi caykaradayiz tabi nasipse ve sag isek..Horon isi sorun degil istedigin zaman ogretiriz :) kendine iyi bak sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Şub 22, 2007 12:23 pm

selam merve yau nerelerdesin evlendin çekildin köşene öle hemen kaçmak yok katılımını bekliyoruz bi hafta sonu gelecez o tarafa ama bakalım ne zaman olur bülente selamlar
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Sal Mar 20, 2007 10:43 am

Canım önelikle başınız sağolsun diyeyim.Allah geride kalanlara sağlık versin.
Nasılsın. Yoğun çalışıyorsun galiba.Biz ipekle izmirdeyiz.Sonra ankaraya geçicez.Anlayacağın geziyoruz.Dönünce o tarafa da geliriz.Yaz da geliyor.Bülente çok selam.Çok çok öpüyorum canım.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Mar 20, 2007 6:58 pm

merve merhaba, dilek aydınlının mesajında bir yakınınızı kaybettiğinizi öğerendim. merhume/ merhumeye allahtan rahmet siz yakınlarını sabır dilerim.
herşeyin gönlünüzce olmasını temenni eder eşine selamlar.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 22, 2007 8:22 pm

Teşekkürler Merve,Bu arada sizin de başınız sağolsun.Bülent'e selam söyle ona da sabırlar dilerim.Biz onu duymadık,siteye ölümü yazılmadı mı? Bu ara uzun zaman dünya ile bağlantılarım kesildi.Aslında Bülent'in babaannesi için birkaç kişiyi aramam lazım ama ölümler içiçe girince....

SELAM VE SEVGİLERİMLE.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Nis 12, 2007 5:09 pm

bib bib kırmızı alarmı biraz gec sölediniz sölediginiz kisi yurtdısına kısaca bi tatil yapmaya gitti :D :lol: :) biliyorum yok oldugum gibiyim artık bana karısmıyo dayım merak etme yakın zamanda misafirinizim ona göre g.o.r.a cd sini hazırlayın herkeze selam bülent abiye ayrı bi selam :wink: :lol:
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Haz 03, 2007 4:37 pm

Ekkiiiiii e surun en guzel gelini nasilsun??? Nedur habu kavazinayla sifreleri konusmalarunuz, son zamanlarda konu disi kaldum :) :) catlatmayun haaa bundan sonra msn 24 acik ogrenmem lazim :)
Isin sakasi bir yana insallah hayat diledigin gibi gidiyor sevgiylen kal...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Sal Tem 10, 2007 12:45 pm

Selam.Ne haber.Çerkezköye geldik,Ankaraya geldik ben senin mesajları yeni okuyorum.Şu an ankaradayım.Burası da orası gibi serin.Çok güzel.Herkese selam söyle.Bu arada sarmanı da yedik.Güzeldi ama zamanla çok daha güzel olur.ben de her türlü yemek ve pasta börek konusunda iddalıyımdır.Aklında olsun.sormak istediğin bir şey olursa sorarsın.İpek rahat durmuyor.Bir görsen bilgisayara ulaşmak için ne mücadele veriyor.Sizin bilg de halletti.Düzeltebildiniz mi?
Çok öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Çrş Tem 11, 2007 12:46 pm

Hasana güvendin yarı yolda kaldın :D İnsanın tatile ihtiyacı oluyor.Hasanın yakasından düşme bence.Başka yolu yok.Bülente geçmiş olsun dileklerimi ilet.İşleri çok zor bu sıcakta.Şapkasız çalışmasın.Erkeklerin de hastalığı da hiç çekilmez hani.Çok kaprisli olurlar.Benimki öyle valla.Sürekli ilgileneceksin.Bülent duymasın.Bu arada ipek yine durmuyor.Bu enerjiyi neren buluyor anlamıyorum.Öpüyorum.Kendinize iyi bakın.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Çrş Ağu 08, 2007 6:27 pm

bekledim bekledim gelmediniz. bende hastahaneden ayrıldım. Tanrı sizi korusun ve yüceltsin
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Sal Eyl 04, 2007 10:10 am

Ablası çok teşekkür ederiz.Biz de seni öpüyoruz..
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eki 15, 2007 10:47 am

-Merhaba Merve,
Öncelikle beni hatırlaman bana sonsuz mutluluk veriyor,,,,,Ancak tabiiki buralardan geçmeniz ve görüşemememiz bende burukluk meydana getirmişitr..Ama doğru sözlü oluşun da beni memnun etti,,,,,,,,,,

-Nasip olduğu an inşallah canlı görüşürüz.....

-Selam ve sevgilerimle,,,,,,"Bülent'e de selam söylüyorsun inşallah"
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Eki 16, 2007 10:53 pm

merhabalar mervecim uzun zaman oldu yazismayali bir hal ve hatirini sorayim istedim.. ne var ne yok nasilsin, hersey yolundadir insallah.. sende benim gibi sitede fazla faal degilsin herhalde, yada burlardasin da ben görmüyorum seni :D :D hic rastlayamiyoruz biribirine cünkü.. umarim günler gelir yine birbirine denk geliriz insallah.. kendine iyi bak.. sevgiler selamlar canim
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir