ARSLAN KAMAOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Kas 18, 2007 9:39 pm

:arrow: Seçim Müdürü,
Yoksa yeni seçim mi var ? Hazırlıklara yeniden başladın he mi ?

Yok diyorsan....Peki nerdesin ?

Yoksa sesim oralara ulaşmıyor mu ?

Ulaşıyorsa.............Selamunaleyküm,,,,,,,,,,,,

:roll: Gel... :lol: Gel... :arrow: Gel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Ara 04, 2007 2:18 am

Tertip selamunaleyküm nasılsın bakalım,bayağı bir zaman oldu haberleşememişiz,görüşemediğimiz zaman zarfında umarım sıhhat yönünden bir sıkıntın yoktur.Bizler,hasretlik,gariplik,özlem,duygu.......v.s den başka bir sıkıntımız yok hamt olsun.Ailece sizlere hayırlı, sıhhatlı,sağlıklı günler dileriz
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Zaz Şahin » Çrş Oca 02, 2008 11:43 pm

merhaba arslan abi, haçan hatirladun mi beni.. nasılsın resimdeki gibi iyisindir inşallah..
Kullanıcı avatarı
Murat Zaz Şahin

Mesajgönderen Kadir Kama » Çrş Oca 30, 2008 8:25 pm

selamun aleyküm arslan abi. ben yukarıdi şurdan enver kamanın oğlu abdulkadir kama. sanırım akrabalarımızı tanımakta hep geç kalıyoruz. bu hatalar büyüklerin mi yok bizlerin mi şuan bilemiyorum. Her zaman gönlümüzdesin BÜTÜN AİLENE SLM ve saygılarımla ABDÜLKADİR KAMA
Kullanıcı avatarı
Kadir Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Şub 04, 2008 10:26 pm

Kardeşim Arslan:
Bayağı bir zaman oldu haberleşememışız,şöyle bir halını hatırını sorayım dedim inşallah iyisiniz,sitede fazla göremiyorum seni,sağlik,sıhhat yönünden inşallah iyisiniz,iyi haberlerinizi bekliyorum.Bizler ailece iyiyiz,şükürler olsun.
Ailce sizlere sağlıklı,sıhhatlı nice günler Allahtan niyaz ediyoruz,hoşca kalın.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Şub 07, 2008 10:53 pm

Sadece izleme bırazda yaz ki bakalım ne yapıyorsun,hayırlı geceler........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Şub 08, 2008 6:31 pm

Sayın Kamaoğlu,benim sayfamda yaptığınız açıklamalar için teşekkür ederim.Uzun zamandır forumda yoksun,inşallah bir yaramazlık yoktur.Herkese selam ve sevgilerimle,ilginize tekrar teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 11:02 am

Selamunaleyküm Müdür,
Yani seni anlamış değilim...Siteye girdiğin belli de bize niye selam vermiyorsun ? Yani ben sizleri özledim de siz beni özlemiyor musunuz ?

Evinde internet var mı ?
Var...

Seçim zamanı mı ?
Yok..

Peki paragafa yazsana !!!!!!!!!

Başka diyeceğim yok ...Baki selam ???
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 7:35 pm

Kardeşim Arslan[tertip]:
Duyarlı oluşun hemen cevap verişin beni cok mutlu etti,şükranlarımı sunuyorum,Allah razı olsun senden,aksı bir durum zaten beklemiyordumki,yanlız bazıları var sayfasına yazıyorum,mesenesine yazıyorum ses yok,isim vermeyeceğim ğiypet olur diye,bu arada Kırıkhan ile Reyhanlı arası mekik örüyörsün almış olduğum yanı yazmış olduğun mesajlardan öğrendiğime göre sağlik olsun hizmet,hizmettir çocukların nafakası var,varda var,sana ve ev halkına bizler buradan Ailece sağlikli,sıhhatlı,hayırlı,mutlu günler geçirmenizi yüce Allahtan niyaz ediyoruz......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Şub 11, 2008 11:42 am

Merhabalar sayın meslektaşım.
Bu siteyi çok ihmal ediyorsunuz. Seçim dönemi neyse işiniz çoktu, şimdi ne sebep ileri sürüyorsunuz. Hele hele köyden uzakta yaşayanlar. Burasını ihmal etmemelidir. Benim düşünceme göre bu site köyü ve köylüyü tanımak ve tanıtmak içindir. Fiilen bu amaca hizmet ediyor. Fakat bizlerin buraya katkı vermemiz gerekmektedir. Nasıl olduğu önemli değil, kişiler ellerinden geldiği şekilde katkıda bulunursa burası çok daha fazla ilgi çeker. Kişileri köyü burada tanır ve tanıtırız. (Şunu açıkça söyleyeyim dost acı konuşur. Öyle 6 ayda bir selam vermek buraya katkı sağlamaz.) Hep karşıdan beklemeyelim bizlerde bir şeyler yapalım. Ben böyle düşünür söylerim takdir sizlerindir. Şu nostaljik (eski) resimlerde yaptığın bilirkişilik bence bu siteye iyi bir katkıydı. Fakat son zamanlarda bıraktın. İnşallah yine gelir devam edersin.
Neyse başını fazla ağrıtmaya gerek yok, deme ki selam verdik borçlu çıktık. İşler bildiğin gibi yok. Fakat direye gider geliriz. Kâtibim askere gitti, yalnızım. Çamlıhemşin Adliyesinin kapanma durumu var. Pazar – Ardeşen arasında sahilde Bölge Adliyesi yapılıyor oraya gitme durumumuz vardır. Başka Allaha Şükür yaramaz durum yoktur. Sizler nasılsınız yazın gelmeyi düşünüyor musun? Söz size Allah sağlık verirse köye gittiğimde zurtuhliyi zumla yarak çekip siteye veririm.
Selam ve sevgilerle hoşça kal
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Şub 11, 2008 11:42 am

Yanlışlıkla iki sefer geldi birini sildim.[/code]
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Şub 11, 2008 4:58 pm

Aslaciğim...!
Seni sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. ilk okul nuramı tamıtamamına hatırladığın için Senide yürekten kutluyorum . Evet benim numaram o ama sen bizimle aynı sınıfta olmadığın için senin değilde ağabin Mustafanın 144 olduğunu biliyorum.Seninkini hatırlayamadım. Kusura bakma.
Siteye yazma konusuns gelince bu özlem hep içimdeydi. Ama uyuyan bir devdi.Onu ayandırdı busite. Bende layık olmaya çalışıyorum. İçimdeki arkadaş ve memleket hasreti DAĞLAR kadar....!Onun için bu sayede biraz teselli almaya çalışıyorum....!
Ayşeye ve varsa yanında çoluk çocuğa selamlar. Eğer baban yanındayas onada çok çok selam söyle ,.Ellerinden öpüyorum...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Merve Ayal » Pzt Şub 11, 2008 10:06 pm

Hoşbuldum Arslan Emice :) ßabamında Size Selamları Var.Okul Anılarınız ßabamın Aklından Gitmiyomuş :) Hatta ßir Anısını Yazacaktı Ama Zor Mani Oldum :oops: İlginiz İçin Teşekkürler :wink:
Kullanıcı avatarı
Merve Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Sal Şub 12, 2008 10:55 am

hoş bulduk abi teşekkür ederim. ayşe'ninde selamı var görüşmek üzere müdürüm.
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Şub 12, 2008 11:22 am

Arslan abi merhaba nasilsiniz???

Seni eskisi gibi sitede aktif gormek cok hosuma gidiyor, hep buralarda bizlerle olmani diliyorum, kirikhan ahalesi nasildir, herkese selamlarimizi soyle, annem burda cok cok selam yolluyor yazin koye gelsunler deyur..

UFAKTAN BIR HAL HATIR SORAYIM DEDIM.. KENDINIZE COK IYI BAKIN SEVGILERIMLE...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir