FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Eyl 25, 2006 1:08 pm

Merhaba ablacım okuduğuma göre bileğini incitmişsin.msn de hiç söylemedin öyle bişe olduğunu neyse geçmiş olsun ablam ya dikkat et kendine eminim nazar değdi sana.eee bu kadar koşuşturup her yere yetişmeye çalışırsan olacağıda buydu zaten.Kendine dikkat et ablam sen bize lazımsın biliyosun hadi kal sağlıcakla görüşmek üzere öp benim için o çirkin kızlarını :)
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 25, 2006 4:33 pm

.....Merhaba Fatma,

...Evet bu önemli isteğimi yerine getirdiğin için sonsuz teşkkürler.Bundan böyle yazılarımı hep aynı yerde başlıklar halinde yayınlama fırsatım oldu. Artık derinliklerde yazılarım aranmayacak.İstenilen yazım tıklanarak okunabilecek ve o yazıma görüş bildirmek isteyen bildirebilecek.Benden başkası orada yeni başlık açamıyacak.Tekrar teşekkürler.Bu iyi oldu..

....Geçmiş yazılarıma gelince.Senin düşündüğün gibi onları muhafaza edemedim.Evet yazıların hepsi var.O yazılara kimler cevap verdi,sadece isim olarak var.Ne görüş belirtti o yok.Sağlık olsun.Ben gerekli gördüklerimi oraya yeniden yazarım.Senden ricam orada kalan "Birliğe Çağrı" yazımı da siliver.Ben hazırlanan köşeme yeniden sıfırdan yazmaya başlayayım.Onun o kadar önemi yok.Zaten okuyanlar okudu.Orada kalması gerekmeyen yazıların temizlenmesi iyi oldu.Bu benim çok samimi ve gerçek ifadem.Herşey için teşekkürler.

....Sana yazmaya devam edeceğim. Kafamdaki herşey için görüş bildirip,istekte bulunacağım.

....Selam ve sevgilerimle....

....Merhaba Fatma,

...Dönüşümde siteye birden giriş yaptım.Aslında sana teşekkürlerimi sunmadan işe başlamamalıydım.

....Şimdi o isteğimi yerine getirmek istiyorum.

...Kuşmerde sizinle buluştuğumdan duyduğum mutluluğu ve senin bana gösterdiğin sıcak ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunmak üzere sayfana misafir oldum.Bundan böyle sıcak ilişkilerimizin devamını dilerim.

...Selam ve sevgilerimle....

…………MERHABA FATMA,

…Siteden silmeleri neye göre yaptığını bilemiyorum ama,anladığım kadariyle hiç mesaji olmayanları peşinen silmişsiniz.Bu doğru olabilir.Çünkü üye olan azda olsa faal durrumda olmalı.

…Ancak sizden bir isteğim var.Sitenin düzenli üyeliğe sahip olabilmesi için önce bu işle ilgili yöneticiler aranızda istişare yapıp,hal çaresi bulmanız lazım.Yani öncelikle aranızda hemfikir olmanız lazım.Sonrası düzelir.(Aslında yeniden üyelik yoluna gidilse daha kısa zamanda düzelir.)

….Anlaşma sağlandıktan sonra kontrollu üyeliğe mutlaka geçmelisiniz.Ama önce –üyeliğin esaslarını- belirlemeniz lazım.Ve o esasları sitenin en gözde yerine teşir etmeniz lazım. Herkes üye olmadan önce o esasları okumalı ondan sonra üye olmalı.Böylece bu problem hal edilmiş olur.Hele bundan sonra üye olanlar şartları yerine getirmezse üyeliği kabul edilmemeli. Artık bu iş çok uzadı.Bu iş hal edilmeden de hiç kimsenin kafası rahat olmayacak anlaşılan.Şu anda üye listesinde bir sürü silinmesi gereken üyeler var.Kriter ne olmalı ? Üye kayıt olduğu zaman okuyan az çok onu tanımalı.Kimlik açık olmalı.

….Peki siz bildiklerinizin isimlerini neden güzel bir şekilde listede düzeltmiyorsunuz.Bunun ne sakıncası var.Siz duyurularınızı yaptınız.Bunda darılacak,kızacak bir şey olmamalı.Amaç tanışma-kaynaşma ise şifreli-gizli bir şey olmamalı.Ha! Şayet illaki bir şey kullanacaksa o da parantez içinde yazılsın.Üye listesi çok net ve düzgün hale getirilmeli.Mesela şöyle:
…1- Muzaffer Altuncu
…2- Fatma Özbilgi
…3- Naciye Soysal (Şurli)
…4- Osman Nuri Sarı …………………………….. vb.

………..Bu şekilde hep aynı biçimde yazılmalı.Herkesin adı soyadı aynı yazılmalı.(Harfler aynı olmalı.Yani Baş harfler büyük diğerler küçük yazılmalı.) ,herkesin gerçek adı soyadı yazılı olmalı.Varsa 2. isim veya lakap veya istediği ek isim o da yazılabilir.

…..Tek tek kalan üyeleri inceledim.Bu kadar uyarılara rağmen hala değiştirmeyenlere üzülüyorum. Onları site kurallarına uymağa davet ediyorum.Şu isimlere bak:
-krep,scin,sunero,camcı,seechan,kafkef,prozac,pasha89,akaka,Azla,rameoro,avroa,oflee-06, igzas,surpikare,By_Daynex,desua,PNARS,sunero,HIGABAM ……vs
-Bunlar sadece bazıları.Benim tespitime göre üye listesinden tanınmayan 41 kişi var.Bu sadece üye listesi üst yazı.Ya diğerler….. İçte gerekli bilgiler ve RESİM

…Mesaj panosunda Tanşma-Kaynaşmada herkes gerçek adı soyadı ile sayfa açmalı.Yine ölçü aynı….. Yani şu şekilde…….Muzaffer Altuncu gibi…..

…..Adres defterine mutlaka herkes gerekli bilgileri yazmalı.Buna da matbu bir çizelge hazırlanabilir.Adı Soyadı,Baba adı,Doğum yeri,Telefonları,İkametgah adresi(Şu an oturduğu tabi),MSN adresi ….vs

….Bunları siz de biliyorsunuz ama yazılı olarak bir yerde üyelerin bilgisine sunarsanız ve bu şartları yerine getirmeyenlerin üyeliği kabul edilmeyecek derseniz böyle karmaşıklık yaşanmaz. Bunlar benim düşüncelerim tabi.

İlk etapta üye listesindeki adı soyadı düzenlemesini yapabilirsin.Şekil olarak bu acilen yapılmalı.Bu işte küsme-kızma olmaz.Hayırlısı.

....Umarım sizi yormuyorum,

….Selam ve sevgilerimle…

…………………………………Muzaffer Altuncu / Gölcük……..18.09.2006………………..

..Hayırlı Ramazanlar Fatma,

...Nasıl gidiyor dünya işleri,nasıl geçiyor gurbette günler,nasıldır Özbilgisi ailesinde son durum.

....Selam ve sevgilerimle,yuvanızda mutluluklar dilerim.....

:::Merhaba Fatma,

....Bugün site daha bir güzel.Çünkü Fatmanın ellerinden mesajlar dostlara ulaşınca güzel olmaması için bir sebep kalmıyor.Sanırım eliniz daha iyi.. Mesajin alınmıştır,teşekkürler..

....Selam ve sevgilerimle... Hayırlı iftarlar.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Funda İnce » Pzt Eyl 25, 2006 4:42 pm

Aaaa sağol ablacım.İsmini çok duydum da tanışmak bu güne kısmetmiş İnanın sizin aranızda olmak çok güzel.Her zaman birlikte olmak dileğiyle sevgiler

Bildin abla Sibel anlattı seni bana.Ama güzel şeyler anlattı hiç merak etme sen.Fırsat buldukça aranızdayım.Benden kurtulamazsınız artık :D Sevgiyle kal...İyi ramazanlar
Funda İnce

Mesajgönderen Canan Uysal » Pzt Eyl 25, 2006 5:40 pm

evet baglandi ve buralara geri dondugum icin cok mutluyum ee sitenin tek delisi ve cimcimesi ben oldugum icin hissedilir tabi :P valla roman yazmayi cok severim o yuzden en cok o baslikla ugrasmayi seviyorum tabi bide koyumun insanlariyla tanismayi ve kaynasmayi ay bende seni yerim yaaa canim benimm bende optum kizlarida optum derslerim Allaha Sukurler Olsun bu sene basi bile olsa cok iyi :wink:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Eyl 25, 2006 8:08 pm

selam ablacım. ya sorma. düğün hazırlıkları malum. bu arada dün almanyadan zehra(yengem) ve halasının yavrusu rayyan efe'm geldi :)
evimizde şenlik var... hazırlıklar dışında zamanımın çoğu rayyan ile geçiyor. siteye pek giremiyorum msn de karşılaşırız inşallah gece kuşuu :lol: öpüyorum seni canımmmmm.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Sal Eyl 26, 2006 9:13 am

Aaa Fatma ablacım ben biyere gidermiyim.Sadece ramazan üzeri hazırlıklar filan derken zaman bulamadım.Bundan sonra burdayım hiç merak etme.Sanada hayırlı ramazanlar. :) Öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Sal Eyl 26, 2006 9:17 am

ABLACIM SORMA YAA :) Bİ HASTA OLDUM ANTİBİYOTİĞE BAŞLADIM İLAÇLAR SIZDIRDI BENİ RESMEN! MİLLETİ COŞTURDUM BEN GELEMEDİM PARAGAFA :( EE BÖYLE OLUNCADA KURT GOCADI MEYDAN ERHAN GİBİ ÇAKALLARA KALDI İŞTE :) :wink: ERHAN ATTIDA DURDU ARKAMDAN :D OJELERİME BİLE LAF ATMIŞ YAA :D AMA OLSUN BU HAFTA ÇALIŞMIYOSAM BENİ KİMSE GERİ ALAMAZ PARAGAFTAN ALLAHIN İZNİYLE :lol: HERNEKADAR ACEMİ OLSAMDA CESARETİM VAR :wink: :P ABLA HAZIR ANTİBİYOTİKLERDE BİTTİ CUMA GECE EKİPİ TOPARLIYIM BEN YİNE! AMA SEN GELMEZSİN VARYAA.... 8) BİLMEM YANİ :D
KOCAMAN ÖPÜYORUM SENİ!!!
GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Birsen Çelebi Sarı » Sal Eyl 26, 2006 12:17 pm

saol fatma ablacım yakıştırdığın yeni unavım için çok güzel iyiyim saol ablacım aşkolsun neden yanlış anlayayımm :)) sanada hayırlı ramazanlar görüşürüz çok öpüldünn...
Birsen Çelebi Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Özdil » Pzt Eki 02, 2006 6:11 pm

merhaba fatma hanım biz birbirimizi tanımazsakda aynı köylüyüz babanı kırıkhandan tanırım benım sen den ricam benim sayfamda resmim önceleri vardı aynı işlemi yabıyorum mesajlarda fotoğraf oluyor sayfama gelmıyor .kusura bakma rahatsız ettiysem selam ve saygılarla

cok teşekkür eerim ilgilendiğin için saygılarla
Kullanıcı avatarı
Hasan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Eki 02, 2006 9:10 pm

iyidir fatma ablacım nasıl oluyum işte hayat öyle böyle gidiyor işte okulda dersler yavaş yavaş ağırlaşıyor yani bize çalışma yolu güründü :P yazı bekliyorum yazı yaa off offf :lol: sen nasılsın ablacım neler yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor??? görüşmek üzere acıların çocuğu cüneyt'ten fatma ablasına mektup var :P :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

yengecim

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Sal Eki 03, 2006 8:43 am

yenge senin nasihatlerini yapmaya çalıştım başarılı olamadım inan ikizler kucağımda oturuyor benim hiç kendime ayıracak zamanım olacakmı bilmem.bana hep eltin gibi ol diyorlar ama bilmezler ne kadar meşkalim var umut ediyorum bir gün bu güzel sitedefaydalı işler yaparım neyse sana şimdilik hoşçakal diyorum yine görüşürüz fotoğrafında güzel çıkmışha

ya nedersin ipler kaçtı falan ben o ipleriyakalıyorum şimdi yalnızım hepsini yatırıyorum ama onlardan önce ben uyuyorum o zaman iyi olmuyor sitede aktif olamıyorum ama fırsatları hiç kaza etmiyorum gece bile olsa siteyi gözden geçiriyorum

sendeçocukları öp benim için abimede selamlar kendine iyi bak hoşça kal

Yenge ne haber ramazanla aran iyidir inşallah ne yapıyon .Abine cevap yazmak istiyorum adı neolarak geçiyor bulamadım Yenge benim resmi hala iptal atmedin dursun hoşlanmıyor rica ediyorum silonu hadi hoşça kal
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Aziz oguz AL

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Sal Eki 03, 2006 12:52 pm

mrb yıne ben fatma abla arkadas uyelıgı etkınlesıyor ama bırıne cevap yazarken tekrar sıfre ıstıyor :::::::::
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Uğur Şahin » Sal Eki 03, 2006 5:41 pm

tesekkurle hosbulduk fatma abla ben daha once kı actıgınız sıtelerdede bulunmustum belkı ordan hatırlıyo olabılırsınız ama artık burdayım ve katılımda da bulunacagım bu sıteyı kurup bızı bı araya getırdınız ıcın sız ve tum sıte yonetımıne tesekkur edıyorum
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

GÜLCİHAN SELÇUK

Mesajgönderen Gülcihan Selçuk » Prş Eki 12, 2006 6:42 pm

FATMACIM SAOLASIN GÜZEL DİLEKLERİNDEN ÖTÜRÜ. BAKALIM NEKADAR AKTİF OLABİLECEĞİM SİTEDE ESRADAN NÖBET ALABİLURSEM AMA DEĞİRMENDEN DAHA KOLAY NEBET ALABİLURUM BUNA İNANIYORUM
ÇOK ÖPÜYORUM SENİ.
TANIDIK HERKESE SELAMLAR.
GÖRÜŞMEK ÜZERE

MRH.FATMA ÇAYİ DEMLEDİM GEL İÇELİM.AH AHH O GÜZELİM YAYLAYİ GENE GETURDUNUZ AKLUMA ZATEN HİÇ ÇIKMIYOKİ AKLIMDAN SENEYE İNŞ.BULUŞURSOHBET EDER ÇAY İÇERİZ.RAMAZANDA İKİ KERE YAYLAYA GİTTİM.ÇOK GÜZELDİ YAYLA ÖPT.HOŞÇAKAL
Kullanıcı avatarı
Gülcihan Selçuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ERHAN UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Prş Eki 12, 2006 8:51 pm

Merhaba Fatma abla ekiz dahaden iyileşemedin ne hastaluğudi bu ya ee o kadar horom etmeler bir yerden çıkacakler:) daha den bana bişe olmadı yakında banada vurur etkisi:)
Msn e de girmiyosun bende girmiyorum fazla sen yoksun ya zevkli olmuyo muhabbet yok fazla bir ara kapışalım msn de öptüm tombiş yanaklarından görüşürüz geçmiş olsun tekrardan...
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir