HEDİYE SEVER

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen muhammetali » Prş Şub 16, 2006 5:07 pm

SAYGILAR VE SEVGİLERİMLE.
ÇIKARTMIŞ OLDUĞUM ALBÜMDE ELEŞTİRİLERİNİZİ VE YORUMLARINIZLA MANEVİ DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM.YAZMAK İSTEDİĞİNİZ HERŞEYE AÇIĞIM.ÇOK ÖZEL ELEŞTİRİ DE OLSUN AMA KİŞİSEL SAYFAMDA YER ALSIN.HER ZAMAN BEN KÖYÜM,İLÇEM VE VİLAYETİMİ ARKAMA ALARAK BU YOLA ADIM ATTIM BENİ YANLIZ BRAKMAYIN.HATAM VE KUSURLARIMI BANA SÖYLEYİN Kİ BENİ UYARIN SİZ BENİM EN KİYMETLİ HEMŞERİLERİMSİNİZ.DIŞARI AÇILMAĞA AZ KALDI....
HERKESE TEKER TEKER SAYGILAR SEVGİLER SUNARKEN DAİMA SİZLERE LAYIK OLACAĞIM.
ALLAH'A EMANET OLUNUZ
muhammetali

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Sal Şub 28, 2006 11:10 am

merhaba hediye ne sen beni tanıyosun ne de ben seni ama eğer yanlış bilmiyorsam rahmetli mehmet sever benim annemin dayısı olur.
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen MAYLIIN » Prş Mar 02, 2006 11:05 am

Akdoğan dedikleri eski hopşera ama orayı görmek hiç nasip olmadı.ama resim ve anlatılanlardan biliyorum çok güzelmiş oralar.sitenizi dayımın oğlu Muhammet Ali Yılmaz aracılığıyla tanıdım vakit ve fırsat buldukça da bakıyorum.
beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim Şahinkaya'lılara.
ama inşallah bu sene memlekete ve şenliklere gelmeği düşünüyorum
MAYLIIN

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cum Mar 03, 2006 4:50 pm

benim annem de kamalardan demiştim nebiye ayşe harunun kızı.yada şöle diyim dayım var samsunda muhammet kama pergeloğlu belki tanırsın ok.kendine iyi bak allaha emanet ol.
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İbrahim Sever » Prş Mar 16, 2006 3:26 pm

HEDİYEEEE ORDAN Bİ TANE ÇAY GÖNDEERRRR!!!TOLGA-İBO-EDAAA
Kullanıcı avatarı
İbrahim Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Arslan KAMAOĞLU

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Pzt May 08, 2006 3:30 pm

HOŞ BULDUK TEYZEMİN İSMİNİ TAŞIYAN GÜZEL YEĞENİM.

DEMEKKİ ADIM ORALARDA DUYULMUŞ. NASIL OLURDA TEYZEMİN OĞLUNUN EVİNDE BENDEN BAHSEDİLİR ? !...

EVET HEDİYE,
BABANIN TEYZESİNİN OĞLUYUM. UZAK YERLERDE YAŞAMANIN SONUÇLARI İŞTE BÖYLEDİR. YAKIN YAKINI TANIMAZ. ÜSTELİK ÖYLE BİRİNİN OLDUĞUNU DA, TESATÜFEN YA DUYAR YA DUYMAZ.

İYİKİ BÖYLE BİR ORTAM OLUŞTU DA HİÇ OLMAZSA YAKINEN GÖRÜŞEMESEK BİLE , BİRİBİRİMİZİN VARLIĞINDAN HABERİMİZ OLDU. CEMAL'A VE SELVİ'YE ÇOK ÇOK SELAMLAR.

AMCANLARI TEK TEK SAYMAK ÇOK UZUN OLUR.(AZ OLDUKLARINDAN) HEPSİNE VE AİLE EFRATLARINA BENDEN BAHSEDER VEDE SELAMLARIMI İLETİRSEN ÇOK MEMNUN OLURUM.

BİZİMKİLER İYİDİR.SELAMLARI VAR.
HABERLEŞMEYE DEVAM ÜMİDİYLE HOŞÇAKAL.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

teşekkür

Mesajgönderen Gökhan Özdil » Cmt May 27, 2006 2:45 pm

Selam Hediye bende seni çıkaramadım ama şuanda tanışmış olduk, aslında
bende senin aileni tanıyorum ama birbirimizi tanımıyorduk site sayesinde tanışmış olduk.
Memlekete ilhame teyzemin yanına geldiğimde de hiç karşılaşmadık herhalde
farklı zamanlarda orda bulunduk ama kısmet bugüne imiş.
Bundan sonra görüşeceğiz inşallah nede olsa akrabayız.
kendine iyibak selamlar...
Gökhan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzr May 28, 2006 12:54 pm

merhaba hediye sen beni bende seni danımam hem annem hemde baban akrabamız senin mesajlarına bakdım en iyi serkanı danırsın onun en büyük amcasının oğluyum annen bilir cok selam söyle hıc olmasa ara sıra sanalda olsa yazışalım.selamlar
hasan özdil

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt May 29, 2006 5:54 pm

Hediye çevap yazdığın için teşekkürler. bizlerin birbirini danıması normal gurbetlik ben şuan alanyada yaşıyorum inşallah tanışırız annene babana çok selamlar irtibadı kesmeyelim selamlar.
hasan özdil

merhaba

Mesajgönderen Zihni Özdil » Sal Haz 06, 2006 8:42 am

merhaba Hediye hanım nasılsınız inşallah iyisiniz .Annemin dayısının oğlunun oğlu olan babana ,Annen teyzem kızına selam eder iyi günler diliğimle.Amcan hacı Nihat ve yengen kırıkhandan dün iskenderuna gittiler yakında gelecekler.
Kullanıcı avatarı
Zihni Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Zihni Özdil » Çrş Haz 07, 2006 12:02 pm

Merhaba Hediye, senin tanıdığın zihni ve muhammet doğrudur biz iki kardeşiz Nazımın ve Gökhanın babasıyım.Benim kütükte ismim zihni ağabeyim olan zihnini mehmettir yanı isimlerimizi değiştirdik bizi çıkartamadığın için haklısın.Bütün ailene bizlerde ailece selam eder iyi olmanızı yüce mevladen dilerim.Hoşça kal.Birde bize bu fırsatları tanıyan site yapımcılarına sonsuz teşekkürler diler ömürleri boyunca her istedikleri mutlu sonla bitsin.
Kullanıcı avatarı
Zihni Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Haz 14, 2006 12:25 pm

selam Hediye abla nerelerdesin? nasilsin? umarim hersey yolundadir izin zamani yaklasiyo 1ay sonra insallah koydeyiz sen gelicekmisin yaylaya?umarim gelirsin bu arada ayse ablami goruyorsan ona selamlarimi iletirsen cok sevinirim kandeni cok iyi bak ve yazin gorusmek dilegiyle opuldun .
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

hacer ataman

Mesajgönderen Hacer Ataman » Pzt Ağu 21, 2006 9:48 pm

Sanada merhaba evet çok uzun zaman oldu görüşmeyeli ben iyiyim umarım sende iyisindir.Sende kendine iyibak
Hacer Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatmanur Sever » Çrş Şub 06, 2008 6:05 pm

MRB HEDİYE ABLA. BEN İSKENDERUN'DAN BABANIN RAHMETLİ AMCASI MUSTAFA SEVER'İN OĞLU SİNAN SEVER'İN KIZI FATMANUR'UM. BEN BU SİTEYE YENİ KAYIT OLDUM. TÜM AKRABALARIMLA YAZIŞMAK İSTEDİM. SİZLERİ GÖRMESEMDE AZ DA OLSA UZAKTAN TANIMAK İSTEDİM. AMCAM VE BABAMDA YAKINDA ARAMIZA GELECEKLER. HERKESİN SELAMI VAR. HERKESE SELAM SÖYLE. İNŞALLAH EN KISA SÜREDE GÖRÜŞÜRÜZ. BAY BAY.
Kullanıcı avatarı
Fatmanur Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

r

Mesajgönderen Ferhat Ataman » Çrş Şub 20, 2008 12:15 pm

labarina ne haber nasılsın tabi sen beni tanımadın insallah bundan sonra tanısırız selamlar
Ferhat Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir