ESRA SELÇUK

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Zerrin Çalıkoğlu » Sal Eki 10, 2006 11:40 am

KUSEEEEN NABER:?: :?: :?: :?: EGİ HİÇ SESUN ÇİKMAZ.HERALDA GENE GECE GÜNDÜZ ÇALİŞTURUYLER SENİ!KADİ ÖZLEDUM..ANCA DOĞRU DÜRÜST Bİ KAFE BULDUM BEN DE FORUMA DALMAK İÇİN.BEN BURDAYKEN KARŞILAŞABİLİRİZ İNŞALLAH!!!ÖPÜYORUM KODAMAN KENDİNE ÇOK İİ BAK!GELDİM Mİ 300 GRAM BULMUYUM SENİ YİNE. :lol: :D :)
Kullanıcı avatarı
Zerrin Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ogün Şükrü Turan » Sal Eki 10, 2006 1:23 pm

Merhaba Esra.İlgine teşekkürler.Köyle uzak kalmamızdan dolayı simalara yabancı kalmaya başladık.Forum sayesinde bunu biraz olsun azaltmaya çalışıyoruz.Annen babana selam ve sevgiler.Giresun'a yolunuz düşerse mutlaka beklerim. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Tel:05325512006
Kullanıcı avatarı
Ogün Şükrü Turan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 18, 2006 1:44 pm

Esrammmmmmmmm bitanem eki dun muhasebecim geldi senide oyle ortada biraktim msnden ciktim, gerce telefondan mesajla durumu izah ettim sana, uyku tulumu hala yatayimisun sitede gene gorunmedigine gore kimbilir kacinci ruyadasin, gece kusi oldi siteyi gece bekleyu habu kiz haaaaaaa :) :) optum seni canim kendine iyi bak..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

merhaba

Mesajgönderen Ahmet Uysal » Çrş Eki 18, 2006 11:56 pm

teşekkür ederim esra hanım bi gün keşfedileceğimi biliyodum ama bak şimdi yine hüzünlendim kendimi bi an ada gibi hissettim yalnız ....kimsesiz ....aaaa yok yok keşif edildik yaaa
Kullanıcı avatarı
Ahmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Uysal » Prş Eki 19, 2006 1:49 am

slm ablacım çok teşekkür ederim iyiyim allaha şükür sen nasılsın iş hayatı çok yormuyodur umarım seni... olur ablacım kendime çok iyi davranırım ama bi şartla sen de kendine iyi davranırsan :) hayırlı ve kolay işler inşallah görüşmek üzere ablacım...
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Prş Eki 19, 2006 3:14 pm

esra msn kapalı yada ben online yakalayamıyorum neyse kalsağlıcakla :wink:
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Uysal » Cum Eki 20, 2006 12:04 am

yapma yawww üzüldüm be ablam :( evet dediğin gibi bayrama yaklaştığımız için yoğunsundur sen. allah kolaylık versin ablacım dua etmekten başka faydam olmaz sana ne yapayım :( ben süperim bayrama eve gidiyorum aile hasreti arkadaş hasreti gidereceğim. ben senin üzüntünü sen de benim mutluluğumu paylaş yükler hafiflesin :) bu arada unutmadan geçmiş olsun allah acil şifalarından versin. kendine dikkat et ablam aman :) görüşmek üzere allaha emanet ol.
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Zerrin Çalıkoğlu » Cum Eki 20, 2006 5:11 pm

ÇİÇİM NASIL OLAYIM YAA!KAVUŞTUM SONUNDA YUVAMA.
HEE BİLGİSAYAR KOLTUĞUYLA BÜTÜNLEŞTİM ŞİMDİDEN. :lol:
BABAM BİLE KALDIRAMIYO BENİ DÜŞÜN! :lol: :D
TABİ GÖNDEREMEZSİNİZ!ADAMLARIN AYAĞI GERİYE GİDİYO.
POTANSİYEL AMERİKAN ASKERİ TEHLİKESİ VAR ORDA.
UÇAKLARIN KALKABİLMESİ BİLE MUCİZE.
NEYSE ÇİÇİM SEN GEL YARIN.MAFİ KAFA OLMAK İSTİYORUM BİR AN ÖNCE.DEĞİL AMA KOLAY GELİR SANA İNŞALLAH!ÖPÜYOM KODAMAN!!!
Kullanıcı avatarı
Zerrin Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhabakardeş

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Cum Eki 20, 2006 9:24 pm

ESRA NE HABER İYİSİN İNŞALLAH ÇALIŞIYORSUN ÇOK GÜZEL KIZ SENDE BENDEN CESARET ALDA İTİRAFLARA BAŞLA BÜYÜDÜN ANAN BİŞE DEMEZ SANA ESRA İNAN O İTİRAF KÖŞESİ BANA ÇOK KOMİK GELİYOR SENDE BİRAZ NEŞE KAT NEYSE YİNE GÖRÜŞELİM ANNENLERE SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Eki 22, 2006 5:03 pm

MERHABA MAVISIM....

ZIYARETIM KISA DA SÜRSE SIMDILIK; SIZLERE MERHABA DEMEDEN GECEMEDIM... SU AN GÖNÜL ABLAMDAYIM VE COCUKLARIN INTERNETINDEN KISA BIR MISAFIR OLAYIM DEDIM...CANIMCIM INSALLAH YINE SIZLERLE EN YAKIN ZAMANDA UZUNCA BIRLIKTE OLACAGIM...

NE HABER CANIM NASILSIN HALIN VAKTIN NASIL?? HAVAALANINDA ISIN NASIL GIDIYOR; YINE YOGUNMUSUN IZIN ZAMANI GIBI... DILERIM HERSEY YOLUNDADIR SIZLERI YINE ÖZLEMEYE BASLADIM VE SENEYE KADAR YINE COK ÖZLEYECEGIM...SIMDILIK BU KADAR YINE SITEYE KATILDIGIMDA BOLCA SOHBET EDERIZ INSALLAH...

BAYRAMINIZDA MÜBAREK OLSUN BIRTANEM.... KOCAMAN ÖPÜYORUM
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Uğur Sula » Sal Eki 24, 2006 9:47 am

teşekkür ederim esra hoş bulduk..
Uğur Sula

ERHAN UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Cmt Eki 28, 2006 3:56 pm

Fıstık napper he:Pp
Siteden mesajlaşma işini koyduk bir tarafa sanki...
Bu benim üşenme durumu olmasa yazıcam da işte tembellik iyi bişey değil:)
Sitenin Gece Kuşi ha:) Kesin fatma ablanın işidir gülmekten öldüm:))
Sitenin yarasasi yazsaydı daha bir otururdu:) yarasalığında kalmadıya:pP
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

UYARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Sal Eki 31, 2006 12:49 pm

BANA KİŞİSEL MESAJ ATAN ARKADAŞLARDAN RİCA EDİYORUM!! LÜTFEN ATTIĞINIZ KİŞİSEL MESAJLAR KARŞI TARAFA ULAŞMADAN ONLARI GÖNDERİLENLER KLASÖRÜNDEN SİLMEYİN! BU DURUMDA SİLDİĞİNİZ MESAJLARIN SADECE UYARISI GELİYOR VE MESAJINIZ KARŞI TARAFA ULAŞMAYIP DOĞAL OLARAKTA OKUNAMIYOR!!! :!: :!: :!:
SİZE KARŞILIK VEREMEMEMİN NEDENİ BUDUR :!: KİMLERİN MESAJ ATTIĞINI BİLE BİLEMİYORUM SÜREKLİ GELEN YENİ MESAJ İLETİSİNİN TAHMİNİ SAYISINDAN BAŞKA BİR BİLGİM YOK ATILAN MESAJLARDAN! :!: :!:
LÜTFEN TEMİZLİK YAPMAKSA NİYETİNİZ ULAŞANLAR KLASÖRÜNÜ SİLİN YALNIZCA :!: GÖNDERİLENLER KLASÖRÜNÜZE DOKUNMAZSANIZ KARŞI TARAF MESAJINIZI ALACAKTIR! :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Eki 31, 2006 2:00 pm

saol esra ablacım biliyorum ne zamandır sitede yoksun o yüzden kutlaymadığını yoksa girseydin kutlardın eminim :) :wink: ama olsun önemli olan bunu düşünmen geç yada erken çok tşk ederim kendine iyi bak görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eki 31, 2006 4:08 pm

Canim benim bende bu kiza ne oldi nerelrede diye nerdeyse trabzon havaalanina not yazacaktim :) ekiiiiiiii hayirdur ne oldi butun teknoloji alteleri bir kenarami attin, benden desem habu kiz neden telefon mesajima cevap vermedi, canim iyi olda bana cevap vermeeeee, gece kusum benumm :) :) o erhani bi yakalayayim kulaklarini cekecegum sen merak etme :) :) eki arayi cok uzatma bak sensuz buralarun dati tuz yok ha..optum gece kusum benim.. :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir