gönderen Mustafa Demir Özaslan » Sal Şub 06, 2007 11:09 pm
geldik kırıkhana adaş kardeşim ama senin gibi ustayla baş edebilirmiyim bilemiyorum doğrusu.Kısmet olursa bir musabaka yaparız elbet.Hadi kal sağlıcakla derslerinde de başarılar.Gözlerinden öpüyorum seni.Selametle!
evet baskette call of duty de olduğundan daha iyiyimdir ama yinede idda da bulunamayacağım çünkü senin oyununu bilmiyorum.Adaş kardeşim bende bir maç yapmayı çok isterim ama son iki gündür tuş olmuş durumdayım,hastalıktan gözlerimi açamıyorum,anakara gibi kutup bölgesinden güneye inince ve biraz güneşi görünce oynadığpım tarzancılık bana pahalıya mal oldu iğneler,ilaçlar bakalım ne zaman ayağa kaldırır beni.Eğer vakit bulursak söz bir maç yaparız hadi selametle!
adaş kardeşim iyileştim çok şükür sende bugün gördün zaten ama ben sana bir itirafta bulunayım oyununa hayran kaldım,umarım her işini bu şekilde yapıyorsun,yani derslerinden bahsediyorum....seneye ankarada görmek isterim mahmut kağan ile seni,hadi selmetle,ben iyileştim şimdi sıra havalarda o da iyi olursa maçımızı da yaparız evelallah.