gönderen Bülent Altuncu » Çrş Ağu 08, 2007 6:04 pm
Caner, niye hangi gurupta olduğunu anlamamış olmana bir anlam verememedim. Aslında o dediğim ikinci gurubu yazarken parentez açıp aklıma gelen örnekleri yazmıştım ama unutup yazmadıklarım kırılır diye daha sonra sildim. Bu guruba girenlerin, dediğim gibi sitedeki iletişim şekli önemli ,yoksa ne kadar düzgün cümle kurup ne kadar anlamlı şeyler yazdıkları değil. Bu da siteye katkı anlamında önemlidir tabi ama benim o gurupta beğendiğim site içi iletişim şekli , siteye elinden geldiği kadar katkı yapma isteğidir. Daha kısacası siteyi ,gerçekten içindekileri ile beraber sevenlerden bahsettim. Yazdığım isimlerden Muzaffer Altuncu yu, Sami Ayan ı, Fatma Özbilgi yi herkes bilir ama bunların yanında bence sen, M.Zeki Sarı, Fatih İbrahimağaoğlu, Hasret, Serkan birinci , fatma Hicran gibi ( bir çırpıda ismini şu an hatırlayamadıklarım kızmasın lütfen) daha biçok isim var ikinci gurupta.
İnan bana senin beni , yazdıklarımdan tanıdığım kadar bende seni yazdıklarından hareketle tanıyorum ve beğeniyorum. Hatta annenle beraber yazdığınız yazı şimdi aklıma geldi. İnan bana, olsun yaylada olsun Trabzon da her zaman seninle birebirde görüşmeyi bende isterim. Eğer Trabzon a gelirsen beni aramandan çok memnun olurum, benim burdaki balkonda güzeldir, çay güzel olduktan sonra. Senin düşündüklerini ben yazıyorum demişsin ya belki de benim düşündüklerimi sen benden daha güzel dile dökersin hiç merak etme. Ben zate bu işi beceremediğimden geç yaştada olsa yazmaya kuruldum. Anlayan anlıyor bu da bize yeter.