CEVDET DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Tem 02, 2006 4:03 pm

Sevgili Cevdet Abi;

Öncelikle hakkımdaki düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl yaylada olmak inanın bana büyük mutluluk verirdi. Plastik işleri yaz mevsiminde daha yoğun olduğundan ve benim bu işte yeni olmamdan dolayı poşet piyasasını dolaşmam, görmem gerekiyor.

BU BULUŞMAYA GİDECEK OLAN HERKESİ SİZİN ARACILIĞINIZLA SAYGIYLA SELAMLIYORUM.

UMUYORUM Kİ TÜM ŞAHİNKAYALILAR KARANLIĞIN AYDINLIK YÜZÜ OLACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aysel Durgun » Pzt Tem 03, 2006 11:14 am

SEVGİLİ CEVDET;
SENDEN MESAJ GELDİĞİNE DAİR BİR İLETİ ALDIM; AMA NE SENİN SAYFANDA, NE ÖZEL MESAJ KUTUSUNDA NE DE KENDİ SAYFAMDA MESAJI BULAMADIM. GÖNDERDİ İSEN BİR MESAJ KAYIP SENİN ANLAYACAĞIN. İYİ OLDUĞUNU UMARIM. HERKESE SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM VE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.
BİR MESAJIN VAR İDİ İSE TEKRARINI TEMENNİ EDERİM

AYSEL
Aysel Durgun

Esma Kama

Mesajgönderen Esma Kama » Çrş Eyl 06, 2006 8:26 am

Merhaba,

Önemli değil Cevdet abi tşk ederim eski sayfamdakileri aktardığın için.Görüşmek üzere iyi günler.
Kullanıcı avatarı
Esma Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gül Özer » Cmt Eyl 16, 2006 8:09 pm

cok tesekkur edrım cevdat abi bıraz gec oldu kusura bakamyın. umarım iyisinizdir. buarada bana uyarı msj ı geldı bana kendımı yeterlı tanıtamadımmı? umarım sorun cıkmaz. kuzenımde uye oldu ama sadece uye sayfasında gozukuo yardımcı olursanız sevınırız saygılarımla kuzenım ın adı duygu özer
Kullanıcı avatarı
Gül Özer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Yasin Özer » Pzt Eyl 18, 2006 2:07 pm

cevdet abım nasılsın en sonunda bende arnıza geldım bundan buyuk mutluluk duydum bu sayfada emegı gecenlere tesekkurederım
Ahmet Yasin Özer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 18, 2006 3:35 pm

......Merhaba Cevdet,

....Kuşmerdeki buluşmadan duyduğum memnuniyeti bildirmek ve bana gösterdiğin yakın ilgiye teşekkür etmek için köşene misafir oldum.

...Selam ve sevgiler sunarım..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

slm

Mesajgönderen Muharrem Köse » Sal Eki 03, 2006 7:12 am

merhaba. Yazdığınız güzel sözlere teşşekkür ederim. Sizlerin arasında bulunmaktan mutluyum. elimden geldiği kadar bu güzelliklere katkıda bulunmaya çalışıyorum.Başarabildimse ne mutlu bana. Hep beraber bu güzellikleri yaşamaya devam edeceğiz. Umarım çok daha güzel şeyleri beraber yaşayacağız. selamlar..
Muharrem Köse

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 19, 2006 11:40 pm

Cevdet Merhaba bu aksam butun uyelerin sayfalarini gozden geciriyordumda nerdeyse herkese birseyler yazmisim ama senin sayfana bugune kadar hic bir yazi yazmamsisim, kendi kendime dedimki sitede nerdeyse 24 saat beraber online olan arkadasinin hal hatirini nasil sormasin, neyse gec oldi ama temiz olucak, sitede olman seninle beraber calismak cok guzel, bazen sayfanin basindan sen, sonundan ben viledalarumuzi elimize alib temizlik yapmak guzel oluyor :) :) basarilar diliyorum.........
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Kas 09, 2006 11:10 pm

...Merhaba Cevdet,

...Medya köşesinde açtığın bütün sayfaları okuyorum.Eline sağlık. Bizi yazılan çizilenlerden haberdar ediyorsun.Çoğu zaman biz maalesef medyayı takip edemiyoruz.

...Selam,sevgi ve teşekkürlerimle........
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Kas 16, 2006 5:19 pm

Merhaba Cevdet Nasilsin?????
Insallah bugun daha iyisin, dun yasanilanlar yasanmis gecmiste kalmis deyip uzerine sunger cekelim...Bu site sensiz asla olmaz, verdigin emeklerin hakki kolay kolay odenmez....Haksizliklara asla tahamulum yok, burda asla yanliz degilsin sana yapilmis saygisizligi kendime yapilmis sayarim, burda neler yasadigini cok iyi biliyorum hepimiz neler yasadigimizi cok iyi biliyoruz, insallah yanlislar ortadan kalkar ve tekrardan huzurlu bir sekilde calismalarimiza devam ederiz...
Sevgi ve Saygilarimla....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Vedat Başar » Prş Kas 16, 2006 6:37 pm

Saygıdeğer abim.Yaşanan olaylar karşısında bende çok üzüldüm.İsterim ki diğer arkadaşlar da bunu burdan dile getirsin.

Ama işte her şey istediğimiz gibi gelişmiyor.Sitede yapılan anket bana göre demokratik değil...Sitenin bütün üyeleri oy kullansalar büyük bir çoğunluğun seni sevdiğine ve yönetici olmanda bir mahsur görmeyeceğine eminim.

Evet bir topluma özellikle bir köyün bağrından çıkmış insanların buluşduğu
bir forum sayfasında yönetici olmak çok zevkli olsada bir o kadar da zordur.Sitemize yapılan çirkin saldırının ardından almış olduğunuz güvenlik tedbirleri sitedeki arkadaşlarımız tarafından yanlış anlaşılmışdır.

üye listesindeki yasaklı kişi tamamem sitemize zarar vermek isteyen şahıs olduğundan engellenmişdir.ama bunun sanki aramızdan birinin engellenmiş gibi gösterilmesi tamamen yanlıştır.Bu gerçek de bu şekilde ortaya çıkmış oldu.

Evet bizi bölmek isteyen art niyetli insana veya insanlara karşı almış olduğunuz tedbirlerden dolayı Fatma ablaya ve sana sonsuz teşekkürler.

Her ne kadar aramızdaki arkadaşlardan biri bana yağcı desede yağ yapmak isteseydim ben siteye karşı önerilerimi dile getirmezdim.Bende dedim yazdığımız fikirlere duyarlı olun diye YÖNETİCİLERE...

Eğer bu yağcılıksa evet ben yağcıyım ...

Bazı konular saygı çerçevesinde dile getirilir.Ama gördüğüm kadarıyla saygımızı yitiriyoruz...bu sitedeki üyelerin büyük bir çoğunluğu akraba ,arkadaş veya hısımdır.Bu yüzden birbirimizi kırmaya hiç gerek yok..

Zaten bu siteyi bölmek isteyen kişiler var.Arkadaşlar onların ellerine koz vermeyelim.Bütün Türkiye biliyo ki karadeniz insanının ne kadar içten ve ne kadar birbirlerine bağlı olduğunu..gelin bu düşünceleri hep daimi yapalım...hakkımızda yanılmasınlar ...

Son olarak söyleyeceğim Cevdet abi sen olmazsan burada bende olmamm..
Sağlıcakla Kal Abim....
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Kas 16, 2006 9:57 pm

..............
En son Caner Topaloğlu tarafından Prş Kas 23, 2006 4:45 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Prş Kas 16, 2006 10:13 pm

EVET CANER KATILIYORUM CEVDET ABI TEKRARDAN OZUR DILERIZ
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Kas 27, 2006 10:14 pm

:::::Merhaba Cevdet,

...Hasta olduğunu duydum.Çok ama çok geçmiş olsun.Hastalıklar biz insanlar içindir.Allah bir daha vermesin.

...Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzr Ara 10, 2006 8:46 pm

Cevdet abi nasılsın..
Hemen hemen hergün msn de görüşüyoruz
ama bu aralar malum senin işlerin yoğun bende yoğunum görüşemiyoruz..
Bende burdan sayfana yazayım dedim.
Her zaman seni msn de bulamıyorum.
Abi sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah.
Ben şu an istanbuldayım , geziyorum valla.
E kış kıyamet ne işin var diyecen.Malum yazın işlerden gezemedik bari kışın bir kaç gün izin kullanalımda gezelim dedik.
İnşallah yazada trabzona gelip senle gezeriz abi..
Böyle uzaktan uzağa olmuyo..

Beni msn de bulamasanda sayfama yaz gariplandum seni abi bilesun...

GÖRÜŞMEK ÜZERE KAL SAĞLICAKLA ABİM...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir